ΠΑΟΚ VS Παναθηναϊκός-Ανάλυση Πετρωτού: Τι σημαίνει η απουσία του Μπράντον

Κώστας Πετρωτός14 Σεπτεμβρίου 2024

Τα μαντάτα από την χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν ήταν ευχάριστα σε ό,τι έχει να κάνει με την προοπτική συμμετοχής του Μπράντον Τόμας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και αυτό συνιστά πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που σχετικά πρόσφατα, στο πρώτο ματς με την Σάμροκ στην Τούμπα, είχε εκθειάσει την προσφορά του 29χρονου επιθετικού στην ομάδα. 

«Θέλω να ξεχωρίσω τον Μπράντον. Αυτό που του έλειψε ήταν απλά το γκολ. Αλλά σε όλα τα άλλα ήταν τέλειος. Το πώς έτρεξε, το πώς μάρκαρε, το πώς πίεσε, πως σωστά κινούταν στον χώρο. Έτρεξε αδιάκοπα, έφερε ποιότητα στο παιχνίδι μας, εκμεταλλεύτηκε χώρους. Ξεχώρισα το στυλ του», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος προπονητής και το αξιοσημείωτο είναι ότι λίγη ώρα πριν το ίδιο είχε κάνει και ο τεχνικός της ιρλανδικής ομάδας.

«Θα σας πω πως ο Μπράντον Τόμας είναι αυτός που ξεχώρισα, γιατί είναι πολύ καλός παίκτης κι έξυπνος στον τρόπο που κινείται ανάμεσα στις γραμμές», είχε τονίσει ο Στέφεν Μπράντλεϊ, αναδεικνύοντας τον ρόλο που έχει εντός γηπέδου ο άσος του ΠΑΟΚ.

Τα περισσότερα παιχνίδια του κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παρόμοια απόδοση, ίσως και ακόμη καλύτερη, έχει ως τώρα στα παιχνίδια του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Μπράντον. Είναι ομάδα που του ταιριάζει και δεν είναι, μάλλον, τυχαίο το γεγονός ότι κόντρα στους «πράσινους» έχει τις περισσότερες συμμετοχές. 

Συνολικά 11, ενώ έχει σημειώσει και τέσσερα τέρματα, γεγονός που τον φέρνει πίσω από Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς στους σκόρερ των ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο τελευταίοι έχουν σημειώσει από έξι τέρματα.

Αν συνυπολογίσει κανείς πόσο βοηθά και στο πρέσινγκ στην αντίπαλη άμυνα, είναι βέβαιο ότι ο Μπράντον είναι από τις απουσίες που με τίποτα δεν θέλει να έχει στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου, γιατί χάνει ένα πολύτιμο «όπλο». 

Ο Τισουντάλι (μάλλον το πιθανότερο) ή ο Τσάλοφ θα κληθούν να τον αντικαταστήσουν και η αλήθεια είναι ότι η προσπάθεια που θα κάνουν να καλύψουν το κενό του δεν θα είναι εύκολη. 

Ωστόσο, τόσο ο Τυνήσιος, όσο και ο Ρώσος έχουν την ποιότητα και τις παραστάσεις για να βοηθήσουν άμεσα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.