ΠΑΟΚ βόλεϊ γυναικών: Ήττα με 3-0 στον τελικό του Βαλκανικού κυπέλλου

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά βρήκε απέναντί του μία πολύ ισχυρή Γαλατάσαραϊ. Ο λόγος για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, η οποία δεν τα κατάφερε στον τελικό του Βαλκανικού κυπέλλου, κόντρα στη Γαλατασαράι χάνοντας με σκορ 3-0. 

Παράλληλα έχασε το εισιτήριο για το Challenge Cup. Ο Δικέφαλος μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε με 10-12, με τις Ντρπα-Μπάκα να αναλαμβάνουν δράση. Ωστόσο, ένα σερί 8-0 της Γαλατά με τα σερβίς της Γκιουβέλι, έφερε τις γηπεδούχες σε θέση οδηγού με 18-12.

Οι ασπρόμαυρες κατάφεραν να μειώσουν με την Κριβοσίσκα σε 23-17, αλλά οι Τουρκάλες έκαναν το 1-0 με 25-17, ανοίγοντας έτσι το σκορ στο ματς.

Στο 2ο σετ η Γαλατά μπήκε δυνατά και ξέφυγε με 12-6 μέχρι να έρθει από το πάγκο η Κλέπκου, η οποία έδωσε πνοή στον ΠΑΟΚ που μείωσε σε 13-12 και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση του σετ.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε και πήγαινε πόντο - πόντο (16-15), ώσπου η ομάδα του Ναράνχο ξέφυγε με 19-16.

Τελικά, το 2-0 ήρθε με 25-21, με την Γιάσπερ να προσπαθεί επιθετικά για τον ΠΑΟΚ αλλά την Καρατάσου να ισχυροποιεί το προβάδισμα της ομάδας της.

Στο τρίτο σετ η Γαλατά ξέφυγε από νωρίς με 9-2 με τον Δικέφαλο όμως να μην τα παρατάει και να πλησιάζει στον πόντο με 17-16.

Στο τρίτο σετ επικράτησε με 25-20 καθώς η Καρατάσου με την Ίλκιν ανέλαβαν ξανά δράση παίρνοντας τελικά τη νίκη με 3-0. 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.