ΠΑΟΚ-Βικτόρια Πλζεν: Μέσα ο Μπάμπα, έξω ο Σορετίρε

Χρύσανθος Δοβλέτογλου23 Οκτωβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία και αύριο (24/10) θα ψάξει την πρώτη του νίκη στη League Phase του Europa League.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σόλα Σορετίρε και Αντώνη Τσιφτσή. 

Ο πρώτος, όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το Metrosport.gr, δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στη χθεσινή προπόνηση με αποτέλεσμα να έχει έναν ερεθισμό στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. 

Ο παίκτης προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα και υποβλήθηκε σε θεραπεία, σε αντίθεση με τον Μπάμπα ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς και είναι διαθέσιμος. Θυμίζουμε ότι οι Βιεϊρίνια, Λόβρεν, Μουργκ και Γκόμες είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Μπαλωμένο, Μοναστηρλή, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Θυμιάνη, Κόλεϊ, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Μπράντον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.