ΠΑΟΚ Β: Σοβαρές σκέψεις για Αλεξιάδη, αντί Μαλεζά

Κώστας Πετρωτός05 Αυγούστου 2023

Μία σοβαρή εκκρεμότητα υπάρχει σε αγωνιστικό επίπεδο στο οργανόγραμμα της νέας σεζόν για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτή αφορά στην τελική επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας Β μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία.

Το βασικό σενάριο που υπήρχε από την πρώτη στιγμή, βασισμένο στην λογική που είχε γίνει και η επιλογή του Ουρουγουανού όταν ανέβηκε από την U19, είναι η προώθηση του Στέλιου Μαλεζά και του τιμ του, ωστόσο, φαίνεται ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα υπάρχει σοβαρή σκέψη για έναν άλλο προπονητή που στο παρελθόν έχει επίσης περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, τον Αλέξη Αλεξιάδη, ομοσπονδιακό τεχνικό στην εθνική Ελλάδας U17.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση που δεν αναμένεται να αργήσει κι άλλο μιας και ήδη οι παίκτες που θα συγκροτήσουν το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β έχουν περάσει από εργομετρικά και είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των προπονήσεων.

Αναμένοντας, μάλιστα, την τελική επιλογή στον ΠΑΟΚ Β που θα καθορίσει και τις τελικές αποφάσεις σε όλα τα τμήματα υποδομής, το τιμ Μαλεζά έχει ήδη ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Κ19.

Ποιος είναι ο Αλέξης Αλεξιάδης

Σε ό,τι αφορά το προπονητικό προφίλ του Αλέξη Αλεξιάδη, στο πιο πρόσφατο βιογραφικό του 39χρονου τεχνικού (11 Ιουλίου 1984), που είναι δημοσιευμένο στο σάιτ της ΕΠΟ αναφέρονται τα εξής:

«Ο κ. Αλεξιάδης επέλεξε να αφιερωθεί στην προπονητική πολύ νωρίς και σε ηλικία 25 ετών ήταν μέλος της τεχνικής ομάδας του ΠΑΟΝΕ (Γ’ Εθνική). Στη συνέχεια εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του Ερμή Καλαμαριάς (Κ16 και Κ17), του Ηρακλή (Κ17) και του ΠΑΟΚ (Κ15), στον οποίο ήταν αναλυτής και της α’ ομάδας. Η πορεία του συνεχίστηκε στα Τρίκαλα ως συνεργάτης του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή και πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 Γιώργου Γεωργιάδη και αμέσως μετά στον Ιάλυσο. Πριν αναλάβει καθήκοντα ομοσπονδιακού, εργάστηκε εκ νέου στον ΠΑΟΚ με τον οποίο ήταν φιναλίστ των Πρωταθλημάτων Super League Κ17 και Κ15».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.