ΠΑΟΚ Β': Έχασε από την ΑΕΚ Β' και μαζί την ευκαιρία να μπει στην πεντάδα (vids)

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ Β', παρά τις ευκαιρίες που είχε, ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ Β' στα Σπάτα και έχασε την ευκαιρία να μπει στην πρώτη πεντάδα.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 39'. Ο Κάτσικας μπήκε στην περιοχή από αριστερά, σούταρε δυνατά με το δεξί και άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ Β'.

Ο ΠΑΟΚ Β', όμως, ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και απείλησε στο 51' με γύρισμα του Σπυράκου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και δοκάρι στο 55'. Ο Σπυράκος σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Θεοχάρη.

Στο 57' η ΑΕΚ Β' είχε την πρώτη απειλητική της επίσκεψη στην επανάληψη, με τον Λαμαράνα να σουτάρει άουτ.

Στο 81' ο ΠΑΟΚ Β' απείλησε σε λανθασμένη έξοδο του Θεοχάρη, με την κεφαλιά του Φίλωνα να παίρνει ύψος και να περνά άουτ. Η ΑΕΚ Β' διατηρούσε το προβάδισμα απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ Β' που ναι μεν προσπαθούσε, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Κανελλόπουλος, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Φοφανά, Λαμαράνα, Κάτσικας (78' Ανδρικόπουλος), Μαχαίρας (85' Κοσίδης), Χριστόπουλος, Θεοδωρίδης.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Κιτσάκης (72' Σελιμάι), Κωττάς, Παντεκίδης (76' Μανωλιούδης), Φίλων, Γιαξής, Σνάουτσνερ (72' Τσίκος), Σπυράκος, Δαρέλας, Τσοπούρογλου (61' Β. Γκούμας), Γκιτέρσος (61' Πανίδης).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.