ΠΑΟΚ: Τρεις βαθμοί που θα τον φέρουν πρώτο και θα διώξουν την εσωστρέφεια, τα νέα πρόσωπα στην 11άδα

Γιώργος Ζαΐρης06 Οκτωβρίου 2024

Ένα επιπλέον κίνητρο απόκτησε από το βράδι του Σαββάτου ο Δικέφαλος αφού ο Παναιτωλικός κέρδισε την ΑΕΚ με 1-0 και αυτό δίνει μια τεράστια ευκαιρία στον ΠΑΟΚ κερδίζοντας σήμερα (20.30) τον Λεβαδειακό  εκτός έδρας να επιστρέψει στην πρώτη θέση. 

Αν μάλιστα σκεφτούμε πως την ίδια ώρα που θα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, έχουμε το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, υπάρχει το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να πάει στη διακοπή μόνος πρώτος ή σε κάθε περίπτωση θα είναι εκεί μαζί με τους ερυθρόλευκους εφόσον πάρουν το διπλό.

Ο ΠΑΟΚ θέλει παράλληλα με την νίκη αυτή να βάλει τέλος στην όποια εσωστρέφεια αφού οι τρεις διαδοχικές νίκες αφενός έφεραν αναστάτωση αλλά παράλληλα και… πρόστιμο από τη διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και προφανώς θέλει να πάει στη διακοπή ως πρωτοπόρος και ο Λουτσέσκου (εκτός από τους διεθνείς) να δουλέψει με τους παίκτες και κυρίως με αυτούς που ήρθαν τελευταίοι στην ομάδα. Πολύ περισσότερο όταν αμέσως μετά τη διακοπή θα δώσει επτά ματς σε 21 μέρες και ανάμεσα σε αυτά είναι και τα δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Όλα αυτά λοιπόν μπορούν να σβηστούν αρκεί ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί σοβαρός και αποφασισμένος να μην χάσει την ευκαιρία. Με μια ενδεκάδα που θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στην Στεάουα και αυτό δεν αφορά μόνο την απουσία του τιμωρημένου Μπάμπα αλλά και άλλες αλλαγές που ετοιμάζει ο προπονητής του Δικεφάλου. 

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτάρσκι και στα δεξιά της άμυνας ο Οτο. Η είδηση είναι πως για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ο Κεντζιόρα θα πάρει ανάσες αφού θα αγωνιστεί ο Λόβρεν με τον Κόλεϊ στο κέντρο της άμυνας.  Στα αριστερά της άμυνας όλα δείχνουν πως θα έχουμε το ντεμπούτο του Γκόμεζ. 

Στα χαφ ο Στέφαν Σβαμπ θα έχει δίπλα του τον Μπακαγιόκο ενώ ο ξεκούραστος Μουργκ θα είναι πίσω από τον Τισουντάλι με τον Ζίβκοβιτς στα δεξιά και τον Σορετίρε στα αριστερά. Αυτό σημαίνει πως τόσο ο Τάισον όσο και οι Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ με τον Κωνσταντέλια θα είναι στον πάγκο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.