ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό «αντίο» Τσάλοφ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Metrosport Team01 Αυγούστου 2024

Η ώρα του αποχαιρετισμού για τον Φέντορ Τσάλοφ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγινε με επίσημο τρόπο.Ο ρώσος επιθετικός που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ είπε «αντίο» στη ρωσική ομάδα στην οποία μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά με έναν συγκινητικό τρόπο μέσω Instagram.

«Το να μεγαλώνεις έχει πάντα να κάνει με την ευθύνη. Πρώτα και κύρια, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για τα 18 χρόνια που περάσαμε μαζί. Κοιτάζοντας πίσω, είμαι ευγνώμων. Προς τη διοίκηση του συλλόγου, την ομάδα, τους φιλάθλους, την ακαδημία και όλους τους προπονητές που είχα τη χαρά να συνεργαστώ όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτά τα 18 χρόνια στη λέσχη με έμαθαν να δουλεύω και να αγωνίζομαι για το όνειρό μου, και αυτή είναι η ιδέα του αθλητισμού για μένα. Έχω πάρει αυτή την απόφαση εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχουν πολλές απόψεις και προκαταλήψεις τριγύρω, αλλά όπως έγραψα παραπάνω, κάθε σημαντική απόφαση στη ζωή σου επιβάλλει ευθύνη.

Για μένα, οικογένεια και καριέρα. Όπως πάντα, είμαι πρόθυμος να το βγάλω έξω και να μεγαλώσω, νιώθω την υποστήριξη της οικογένειάς μου και την εμπιστοσύνη ότι κάνω τα πράγματα σωστά. Μένω πιστός στον εαυτό μου και στους στόχους μου.

Η CSKA είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αυτοί είναι οι άνθρωποι και τα συναισθήματα που είναι για πάντα στην καρδιά μου! 

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τη ζεστασιά σας!

Τα χρώματα αλλάζουν, η ιστορία συνεχίζεται...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.