ΠΑΟΚ: Το ρόστερ με την επιστροφή και ο… Πέλκας

Metrosport Team15 Ιουλίου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κ.ΠΕΤΡΩΤΟΣ-Γ.ΖΑΪΡΗΣ

Ο ΠΑΟΚ μετά τις προσθήκες των Εκόνγκ, Μπάμπα και Κεντζιόρα, αλλά και την ενσωμάτωση των διεθνών Κοτάρσκι (με ταυτόχρονη επιστροφή του Τσιόπτση στην Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα) και Τζίμα, μετρά πλέον 32 ποδοσφαιριστές και με δεδομένο ότι επίκειται και η προσθήκη του Σαμάτα και ενδεχομένως και των Μοναστηρλή και Σμυρλή, είναι σαφές ότι θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για αποχώρηση κάποιων από τους παίκτες που βρίσκονται στην Ολλανδία. 

Ήδη, χθες, ο Λουτσέσκου είχε ένα πολύ σύντομο τετ-α-τετ με τον Χισάμ Κανίς που το πιθανότερο είναι να πάει δανεικός, αν και θα παίξει λογικά σε ένα από τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια. Με την επιστροφή της ομάδας θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, υπάρχει και ένα ακόμη ανοιχτό θέμα, αυτό του Πέλκα. Ο Γιαννιτσιώτης μεσοεπιθετικός έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο, είναι σαφές ότι την δεδομένη χρονική στιγμή το κασέ που έχουν ορίσει οι ατζέντηδές του είναι πάνω από τα στάνταρ του Δικεφάλου. Αν στην πορεία κατέβει κάπως, δεν αποκλείεται να βρεθεί σημείο επαφής, αφού δεδομένα είναι παίκτης που αρέσει πολύ στον Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.