ΠΑΟΚ: Το «γούρι» του περιβραχιονίου- Όποιος το έβαζε... σκόραρε!

Metrosport Team16 Μαΐου 2024

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταφέρει να βρει στα αποδυτήριά του όχι έναν αλλά σίγουρα... τρεις αρχηγούς, οι οποίοι καταφέρνουν να «μοιράζονται» το περιβραχιόνιο ακόμη και στο ίδιο παιχνίδι. Κάτι το οποίο αποδείχθηκε έμπρακτα και στο χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με την...πορτοκαλί κορδέλα να φέρνει γούρι σε όποιον την φοράει, αφού λίγο αργότερα έβρισκε και δίχτυα.

Τρεις φορές άλλαξε μπράτσο το περιβραχιόνιο των «ασπρόμαυρων» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους ποδοσφαιριστές που το φόρεσαν να μην επωμίζονται μόνο τον ρόλο του ηγέτη αλλά να απολαμβάνουν και τον τίτλο του... σκόρερ στην εν λόγω αναμέτρηση. Πρωτοφανής συγκυρία, καθώς όποιος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, σκόραρε! 

Πιο συγκεκριμένα, τον χορό των γκολ άνοιξε ο Τάισον, ο οποίος φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έκανε το 1-0. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιώρου, ο Βραζιλιάνος  άφησε την θέση του στον Αντρίγια, ο οποίος είχε ραντεβού με τα δίχτυα στο 72', όταν ο Δικέφαλος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γεντβάι στον Σαμάτα και ο Σέρβος δεν θα μπορούσε να αστοχήσει.

Το περιβραχιόνιο άλλαξε μπράτσο για τρίτη και... φαρμακερή φορά στο παιχνίδι, με την είσοδο του Αντρέ Βιεϊρίνια που κράτησε την παράδοση των αρχηγών και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1, με ένα ακόμη πανέμορφο γκολ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.