ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» της Θύρας 4 και τα διαρκείας της νέας χρονιάς

Metrosport Team15 Ιουνίου 2024

Το δικό της μήνυμα για να ευχαριστήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ που παρευρέθηκε στη μεγάλη γιορτή της προηγούμενης εβδομάδας , έστειλε η Θύρα 4 μέσα από επίσημη τοποθέτηση της , ενημερώνοντας ωστόσο για τα διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

“Ως ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλο το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ που μας τίμησε με την παρουσία του στη μεγάλη γιορτή της περασμένης Παρασκευής. Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και ήταν μια βραδιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας και γλέντησαν μαζί μας μέχρι το πρωί για τις επιτυχίες του συλλόγου μας. Διοικήσεις, αθλητές και ΛΑΟΣ ήμασταν μια οικογένεια. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν για όλο το καλοκαίρι όπως αρμόζει στη μεγαλύτερη κατακτηση Πρωταθλήματος στην ιστορία του αθλήματος. Για εμάς όμως οι προετοιμασίες για τη νέα χρονιά αρχίζουν ήδη, με τις ανανεώσεις και εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-25 να ξεκινούν. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με τα γνωστά άτομα για να κλείσουν τη θέση τους.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 4“, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.