ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» μόνο με μεταγραφές!

Γιώργος Ζαΐρης19 Αυγούστου 2023

Ο ΠΑΟΚ που έχει ένα ελλιπές ρόστερ κατάφερε να βρεθεί στα πλέι οφ του Conference League και να ελπίζει βάσιμα στην είσοδο του στους ομίλους μέσα από τα δυο ματς με την Χαρτς. Ολοι έχουν αντιληφθεί πως αυτή η πρόκριση αδυνατεί να κρύψει κάτω από το χαλάκι τις καθυστερήσεις, τις αστοχίες και κυρίως την αργοπορία στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Μπορεί αυτό να μην στοίχισε αγωνιστικά στην ομάδα αφού Λουτσέσκου και παίκτες έκαναν το χρέος τους αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για την ιδιοκτησία και τη διοίκηση που πρέπει να προσφέρει απλόχερα στον προπονητή επιπλέον και αξιόπιστες λύσεις. Παράλληλα με αυτό τον τρόπο θα επιβραβεύσει και την στήριξη και την υπομονή του κόσμου αλλά και θα τους καθησυχάσει.

Η θέα της σκοτεινής και άδειας προεδρικής σουίτας (σχετική φωτογραφία) από το προχθεσινό ματς στεναχωρεί και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς μέσα από τα πολλά σχόλια που έγιναν από φίλους του ΠΑΟΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πείστηκε ο Μάρκος Αντόνιο»

Ουσιαστική εξέλιξη δεν είχαμε χθες και ο ΠΑΟΚ δήλωσε τη λίστα για τα δυο ματς με την Χάιντουκ χωρίς κάποια μεταγραφή. Προφανώς και μέχρι την Τετάρτη έχει το δικαίωμα να προσθέσει παίκτη όπως είχε κάνει με τον Οζντόεφ παραμονή του πρώτου αγώνα στο Σπλιτ. Χθες ιταλικό δημοσίευμα αναφερόμενο στον Μάρκος Αντόνιο υποστήριξε πως ο παίκτης πλέον είναι θετικός στο ενδεχόμενο δανεισμού του στον ΠΑΟΚ: «Μετά από αρχικούς δισταγμούς, ο Μάρκος Αντόνιο πείστηκε και είναι πλέον πολύ κοντά στη μετακόμιση στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Η Λάτσιο έχει εκφράσει την πρόθεσή της να στερηθεί τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν, τον μέσο που ο Σάρι δεν υπολογίζει και είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από την Σαχτάρ» ενώ τονίζεται: «Σύμφωνα με όσα συγκέντρωσε το TuttoMercatoWeb.com ο Βραζιλιάνος περιμένει τους μάνατζερ του να επιστρέψουν από τη Ρωσία, όπου ήταν απασχολημένοι με τις διαπραγματεύσεις για άλλους πελάτες, και στη συνέχεια εκτός απρόοπτου η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ θα οριστικοποιηθεί. Ο Βραζιλιάνος θα πάει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός με τις δυο ομάδες να αξιολογούν άμεσα το ενδεχόμενο οψιόν αγοράς εξαγοράς το επόμενο καλοκαίρι.»

Σιγή ασυρμάτου για Κουλιεράκη

Μετά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων που αφορούσαν το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κουλιεράκη, από την Ιταλία σημειώνεται πως το ποσό που αξιώνει ο Δικέφαλος βάζει σε δεύτερες σκέψεις τους επιτελείς της ιταλικής ομάδας σημειώνοντας πως μπορεί να στραφεί στην πιο φτηνή λύση, αυτή του Πελεγκρίνο. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η Μίλαν να επιστρέψει και μάλιστα δυναμικά για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.