ΠΑΟΚ: Το δίδυμο των κεντρικών χαφ έγινε γρίφος για τον Λουτσέσκου

Metrosport Team16 Αυγούστου 2023

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έφυγε, ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς δεν ήρθε (ακόμη τουλάχιστον) και έτσι ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει τη δουλειά με τη Χάιντουκ με τους υπάρχοντες χαφ. Αν και είναι διαπιστωμένη η ανάγκη για έναν πλάγιο επιθετικό και κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση, για τον ΠΑΟΚ το θέμα των χαφ παραμένει ένας άλυτος γρίφος.

Ενδεικτικό του ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δυσκολεύεται να βρει σταθερότητα στις συγκεκριμένες θέσεις, είναι το γεγονός ότι χρησιμοποίησε τρία διαφορετικά δίδυμα κεντρικών χαφ στην αρχική 11άδα των τριών πρώτων ματς της σεζόν: Τσιγγάρας-Σβαμπ στο εντός, Σβαμπ-Αουγκούστο στο έδρας παιχνίδι με την Μπεϊτάρ και Τσιγγάρας-Φιλίπε Σοάρες στο πρώτο ματς με τη Χάιντουκ.

Με τα σημερινά δεδομένα η απόφαση για το δίδυμο στη ρεβάνς με τους Κροάτες δεν είναι ευκολότερη. Μπορεί να έφυγε ο Αουγκούστο που άλλωστε έκανε ήδη ντεμπούτο με τη Ναντ, όμως είναι πια διαθέσιμος και έχοντας στα πόδια του προπονήσεις σχεδόν μιας εβδομάδας και ο Μαγκομέντ Οζντόεφ. Ο Ρώσος πέρασε στο 79ο λεπτό του αγώνα στο Σπλιτ και δεν δυσκολεύτηκε να δείξει την ποιότητα του. Το ερώτημα είναι αν ο Λουτσέσκου θα του δώσει τόσο νωρίς θέση βασικού. Το ίδιο ερωτηματικό δεν υπάρχει βέβαια για τον Φιλίπε Σοάρες που έχασε στην Κροατία μία ακόμη ευκαιρία.

Η λογική με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι ότι ο πολύ καλός στην Κροατία Χάρης Τσιγγάρας, θα έχει δίπλα του τον απόλυτα έτοιμο πια –είχε χάσει προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα- Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός χρωστάει άλλωστε μία καλή εμφάνιση αφού έμεινε σε χαμηλά, για τα δεδομένα του, επίπεδα απόδοσης και στα δύο ματς με την Μπεϊτάρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.