ΠΑΟΚ: Το ατού του Ετζούκε και το στοίχημα του Ραζβάν

Κώστας Πετρωτός11 Ιουνίου 2024

Ηταν πολύ ενδιαφέροντα τα όσα είπε ο Ρώσος δημοσιογράφος, Αρτεμ Καλίνιν, για τον Τσιντέρα Ετζούκε χθες στο Metropolis 95,5. «Έχω να τον δω εδώ και τρία χρόνια. Έφυγε από τη Ρωσία μετά τον πόλεμο που ξέσπασε και πήγε δανεικός στη Χέρτα και την Αντβέρπ. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε ξοδέψει 11.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Χέρενφεν.

Είναι πολύ ταχύς ποδοσφαιριστής, έχει ντρίμπλα, δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν είναι τόσο αποτελεσματικός. Πρέπει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του», σημείωσε, προσθέτοντας ακόμη: «Παίζει ως αριστερό εξτρέμ και χρησιμοποιεί το αντίθετο πόδι του. Αν δεν είχε ξεσπάσει ο πόλεμος στη Ρωσία δεν ξέρω αν θα έμενε στην ΤΣΣΚΑ γιατί η ομάδα άλλαζε συνεχώς προπονητή και διοικητική κατάσταση και δεν μπορούσες να πεις με σιγουριά ποιον ποδοσφαιριστή θα κρατούσε στο ρόστερ».

Από τα όσα λέει ο Καλίνιν, αντιλαμβανόμαστε ότι ο 26χρονος Νιγηριανός έχει το Νο1 προσόν για παίκτη που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, την ταχύτητα. Σίγουρα θα μπορεί να κουμπώσει καλά με Ντέλια, Τάισον, Αντρίγια και Ντεσπόντοφ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένας παίκτης με εμπειρία Τσάμπιονς Λιγκ από την περσινή σεζόν που έκανε με την Αντβέρπ. Αρα γνωρίζει τι έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ. Αν φυσικά έρθει, όμως, υπάρχει και ένα στοίχημα για τον ΠΑΟΚ και το τιμ του Λουτσέσκου: να τον κάνει πιο αποτελεσματικό. Από τη στιγμή, που δεν έχει άλλα προβλήματα (π.χ. τραυματισμών, που είχε μόνο έναν σοβαρό, στο γόνατο για τρεις μήνες, τη σεζόν 2022-2023 και δεν έχει δείξει καμία ευπάθεια), το παρελθόν μας έχει δείξει ότι ο Λοιυτσέσκου έχει τον τρόπο να τον φέρει στο επίπεδο που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.