ΠΑΟΚ: Οι συνθήκες που φέρνουν αλλαγές από τον Λουτσέσκου

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ έκανε και με το παραπάνω το καθήκον του στο πρώτο παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς, γεγονός που επιτρέπει στον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει και μία διαφορετική διαχείριση του υλικού του τόσο στο αυριανό (25/8, 20:30) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όσο πιθανώς και στο ματς της επόμενης Πέμπτης (29/8, 22:00) στην Ιρλανδία. Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και ο τραυματισμός του Μπράντον Τόμας έτσι κι αλλιώς αλλάζουν τα δεδομένα.

Παρότι ο Ρουμάνος… θόλωσε τα νερά σχετικά με τον διεθνή στόπερ, είναι πιθανό το πρώτο παιχνίδι με τη Σάμροκ να ήταν και το τελευταίο του με τα ασπρόμαυρα. Πιο ξεκάθαρη θα κάνει την εικόνα η ανακοίνωση της αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αφού αν είναι εκτός, λογικά αυτό θα συμβεί και στη ρεβάνς με τους Ιρλανδούς με εξασφαλισμένη την πρόκριση. Έτσι θα πρέπει να αρχίσει να ενεργοποιείται ο Γιάννης Μιχαηλίδης που δεν έχει παίξει ούτε δευτερόλεπτο στα έξι επίσημα παιχνίδια της ομάδας στη σεζόν και είναι η προφανής επιλογή στη θέση του Κουλιεράκη, μέχρι τουλάχιστον να ενισχυθεί η ομάδα στη συγκεκριμένη θέση.

Η αλλαγή, τουλάχιστον στο αυριανό παιχνίδι αλλά και πιθανότατα σε εκείνο της Ιρλανδίας, που είναι πιο σίγουρη είναι αυτή στο κέντρο της επίθεσης. Ο Μπράντον Τόμας θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική για να δείξει τη σοβαρότητα του διαστρέμματος που υπέστη αλλά ο Ισπανός, εκτός του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, λογικά δεν θα προλάβει και το δεύτερο παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς. Έτσι τον χρόνο στο «9» θα μοιραστούν τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ, Τσάλοφ και Τισουντάλι.

Με την ασφάλεια του 4-0 του πρώτου αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτιμάται ότι θα ψάξει μιας μορφής rotation στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, δίνοντας ενδεχομένως περισσότερο χρόνο σε παίκτες όπως ο Μαντί Καμαρά, ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ ακόμη και ο Σόλα Σορετίρε που μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του, ακόμη και αύριο ως αλλαγή, με τα ασπρόμαυρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.