ΠΑΟΚ-Τισουντάλι, Τσαλόφ: Έβαλε στη «μηχανή» του 37 γκολ και 17 ασίστ! (vids)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου04 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ έκανε συγκεκριμένες προσθήκες στο ρόστερ του, στις θέσεις που χρειαζόταν είτε βάθος, είτε βελτίωση και με βάση του τον περσινό «κορμό» είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τις αγωνιστικές προκλήσεις που έχει μπροστά, με πρώτη την πρόκριση στο League Stage του Champions League.

Οι πιο ηχηρές κινήσεις έγιναν από το κέντρο και μπροστά, με τις μεταγραφές των Τισουντάλι και Τσαλόφ, δύο παικτών με ουσία στο παιχνίδι τους.

Ο Μαροκινός, ο ποδοσφαιριστής των 28 ασίστ και των 56 γκολ με τη φανέλα της Γάνδης, ήρθε στον ΠΑΟΚ για να ενισχύσει την ομάδα στους τομείς του σκοραρίσματος και της δημιουργίας.

Πέρσι, σημείωσε σε 51 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις 21 τέρματα και μοίρασε 12 ασίστ, όντας ο πρωταγωνιστής του βελγικού συλλόγου. 

Επίσης, ο Φέντορ Τσαλόφ, των 89 γκολ και των 44 ασίστ στη θητεία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έρχεται με... φόρα από την περσινή σεζόν, όπου βρήκε 16 φορές δίχτυα και «σέρβιρε» πέντε ασίστ. Ο ΠΑΟΚ έβαλε, έτσι, στη «μηχανή» του, με δύο κινήσεις, συνολικά, 37 τέρματα και 17 ασίστ!

Το «στοίχημα» για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, από εδώ και πέρα, είναι να τους μπολιάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο υπόλοιπο σύνολο, για να προσφέρουν άμεσα σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Με αυτές τις προσθήκες, οι ασπρόμαυροι έχουν, πλέον, μία γραμμή κρούσης που αποτελείται από τους Κωνσταντέλια, Μουργκ, Σορετίρε, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τσαλόφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.