ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με Εκόνγκ και Αλ Καλούντ - Οι εναλλακτικές του Δικεφάλου

Metrosport Team07 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ ''απέδρασε'' από τη Σουηδία με το 2-2 στις αποσκευές του και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους Σκανδιναβούς στην Τούμπα την Τρίτη (13/8, 20:30) στον αγώνα ρεβάνς με φόντο την πρόκριση στα Play Off του Champions League.

Αυτό όπως όλα δείχνουν θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ στην Τούμπα (αν και εφόσον αγωνιστεί) καθώς ο Νιγηριανός στόπερ ετοιμάζει βαλίτσες για τη Σαουδική Αραβία με την Αλ Καλούντ να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας μετά από έναν χρόνο παρουσίας στη Θεσσαλονίκη έχοντας έρθει να καλύψει το κενό του Ίνγκι Ίνγκασον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του Βάνια Ντρκούσιτς έρχεται εμφατικά στο προσκήνιο ώστε να αποτελέσει την κίνηση - απάντηση του Δικεφάλου για το κέντρο της άμυνας του, με τους ιθύνοντες των ''ασπρόμαυρων'' στην Μικράς Ασίας να έχουν και δεύτερο όνομα στη μεταγραφική τους ατζέντα.

Αναφορικά με τον Νιγηριανό που πέρσι έχασε το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από το Κόπα Άφρικα , έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 24 παιχνίδια με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.