ΠΑΟΚ: Τι κάνει όταν αντιμετωπίζει τους Τούρκους;

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στην League Phase του Europa League αντιμετωπίζοντας στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατάσαραϊ απόψε (25/9) το βράδυ (22:00 Metropolis 95,5 FM, Metrosport.gr).

Τι κάνει όταν αντιμετωπίζει τους Τούρκους; Ποιο είναι το παρελθόν του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στις τουρκικές ομάδες;

Η Γαλατάσαραϊ δεν είναι η πρώτη ομάδα που θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ στην ιστορία. Στο αποψινό 7ο ευρωπαϊκό του παιχνίδι για φέτος, ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά τουρκική ομάδα.

Συγκεκριμένα για τρίτη και μ’ αυτή θα συμπληρώσει το… παζλ των μεγάλων της Κωνσταντινούπολης, καθώς θα τους έχει αντιμετωπίσει όλους.

Ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν έχει βρεθεί αντιμέτωπος και με την Μπεσίκτας και με την Φενέρμπαχτσε, έχοντας «χτίσει» μάλιστα ήδη μια πολύ καλή παράδοση με τις τουρκικές ομάδες.

Κόντρα στην Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League το 2020, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε μονό αγώνα στην Τούμπα με σκορ 3-1.

Τον Αύγουστο του 2010 έγραψε ιστορία στην Κωνσταντινούπολη, όταν αντιμετώπισε τη Φενέρμπαχτσε, για τα προκριματικά του Europa League (1-0 στο πρώτο ματς, 1-1 ο επαναληπτικός στην παράταση), χάρη στο αξέχαστο γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην παράταση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.