ΠΑΟΚ-Τι γράφουν οι Ιταλοί για Εντουάρντο Μποβέ: «Άνοιξε ο δρόμος»

Γιώργος Ζαΐρης27 Αυγούστου 2024

Ένα από τα ονόματα, που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες στη λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, είναι αυτό του Εντουάρντο Μποβέ της Ρόμα.

Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, στην έντυπη έκδοση της, ο 22χρονος Ιταλός μέσος των Ρωμαίων είναι αρκετά πιθανό πλέον να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, μιας και  οι «τζιαλορόσι», σε ρεπορτάζ που από το πρωί της Τρίτης (27/08) αναπαράγεται από το σύνολο των ΜΜΕ στην Ιταλία, επισημαίνεται ότι αποχωρεί από τη Ρόμα.

Αν και είναι μια όχι και τόσο ρεαλιστική περίπτωση, ο Αντρέα Πουλιέζε, που είναι ο ρεπόρτερ της Ρόμα στην ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως από την πλευρά της η ομάδα της Ρώμης θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό για να διατηρήσει τον έλεγχο του παίκτη και να τον αξιολογήσει για το πώς θα τον χειριστεί την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μποβέ και του ενδεχομένου να μετακομίσει στην Τούμπα αναφέρει: «Ο Εντοάρντο Μποβέ θα πήγαινε δανεικός στην Ελλάδα, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει τον έλεγχο του παίκτη και να αξιολογήσει πώς θα τον αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν», είναι η αρχή του δημοσιεύματος και στη συνέχεια προσθέτει: «Ο δρόμος προς τον ΠΑΟΚ άνοιξε για τον Εντοάρντο Μποβέ. Ο Ιταλός μέσος θα μπορούσε να πάει ως δανεικός, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει την κυριότητα του παίκτη».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.