ΠΑΟΚ: Τι ακολούθησε την τελευταία φορά που πήρε πρωτάθλημα;

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει σήμερα την αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της σεζόν 2024-2025, προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, αντιμετωπίζοντας τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα (17/08, 20:00). Ωστόσο, την τελευταία φορά που επιδίωξε να κάνει το back-to-back, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

 Κάνοντας ένα κοντινό σχετικά flashback στο 2019-2020, ο «Δικέφαλος του Βορρά» με την αύρα του αήττητου και μάλιστα νταμπλούχου πρωταθλητή, ξεκίνησε τη σεζόν αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό εντός έδρας, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Αυγούστου.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Κάρολ Σφιντέρσκι στο 27΄ με κεφαλιά μετά από ασίστ του Δημήτρη Γιαννούλη, με τον Γιόσιπ Μίσιτς στο 76ο λεπτό να γράφει το 2-0 και να χαρίζει τη πρώτη νίκη της χρονιάς στους «ασπρόμαυρους».  Μέχρι εδώ, όλα καλά!

VΜοναδικό πρόβλημα η απουσία τηλεοπτικού συμβολαίου με το παιχνίδι να μεταδίδεται τελικά από το PAOK T.

Ωστόσο τα δύσκολα άρχισαν στα μέσα της σεζόν, όταν προέκυψε η περιβόητη υπόθεση πολυιδιοκτησίας, που τελικά, όπως αποδείχθηκε από το CAS, ήταν φιάσκο! Ωστόσο, το ζήτημα αυτό πέρασε και εντός αγωνιστικού χώρου με την ομάδα να μένει από νωρίς πολλούς βαθμούς πίσω και να χάνει τον στόχο της.

Κερασάκι στην τούρτα η πανδημία του covid-19, που ανέστειλε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.