ΠΑΟΚ: Τέσσερις επιστροφές και… αναμονή

Γιώργος Ζαΐρης09 Σεπτεμβρίου 2024

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές Ομάδες και από αύριο θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων με την ομάδα έχοντας επιστρέψει στη βάση τους. 

 Ο Ζίβκοβιτς μέτρησε μια ισοπαλία και μια ήττα (με Ισπανία και Δανία αντίστοιχα) με την Σερβία ενώ έχοντας σκοράρει στο χθεσινό ματς απέναντι στην Β. Ιρλανδία επιστρέφει και ο Ντεσπόντοφ αγωνιζόμενος με την Βουλγαρία και απέναντι στην Λευκορωσία. 

Στην Εθνική Ομάδα της Κροατίας βρέθηκε ο Κοτάρσκι που είδε χθες τον Μόντριτς με εκτέλεση φάουλ να χαρίζει τη νίκη απέναντι στην Πολωνία ενώ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν και στην αποστολή για το ματς της πρεμιέρας απέναντι στην Πορτογαλία. 

Τον δρόμο της επιστροφής πήρε ο Κόλεϊ αφού χθες η Γκάμπια αγωνίστηκε κόντρα στην Τυνησία. Ο Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να περιμένει όμως και άλλους διεθνείς.

 Ο Κωνσταντέλιας αύριο αγωνίζεται στο Δουβλίνο απέναντι στην Ιρλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League ενώ επίσης αύριο ο Μαντί Καμαρά με την Εθνική Γουινέας θα αγωνιστεί κόντρα στην Τανζανία για την προκριματική φάση του Africa Cup of Nations. 

Ουσιαστικά από την προπόνηση της Πέμπτης όλοι οι διεθνείς θα τεθούν στη διάθεση του Λουτσέσκου για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.