ΠΑΟΚ: Ταξιδεύει στην Αθήνα για δύο σημαντικά φιλικά τεστ

Metrosport Team30 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο για να τεστάρει της δυνάμει του κόντρα σε  Μαρούσι (31/8) και Λαύριο (1/9), με τον Μάσιμο Καντσελιέρι να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δύο πολύ σημαντικά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ mateco, που θα αντιμετωπίσει το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα το Μαρούσι και το Λαύριο.

Μία ακόμη ιδιαίτερα σημαντική ευκαιρία για τον κόουτς Massimo Cancellieri να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και να δει την ομάδα του απέναντι σε πιο ισχυρούς αντιπάλους, ομάδες που θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα και σε εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Για τον ΠΑΟΚ mateco έχει και αυτό την σημασία του, καθώς με εκτός έδρας αγώνες θα ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, τόσο στα προκριματικά του BCL (στην Αττάλεια), όσο και στο πρωτάθλημα (στο Περιστέρι την πρεμιέρα της Stoiximan Basket League).

Η ομάδα μας που προπονήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (31/8 στις 17:00) το Μαρούσι στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά και την Κυριακή (1/9 στις 17:00) θα αγωνιστεί στο Λαύριο.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Παναγιώτης Λέφας, Cedric Henderson Jr., Devonte Upson, Jake Forrester, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Frank Bartley, Χρήστος Μανθόπουλος, Shavar Reynolds Jr., Rocky Kreuser και Nikola Stanojevic».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.