ΠΑΟΚ: Τα τρία «θέλω» του Λουτσέσκου για Μεϊτέ, Οζντόεφ και Αντόνιο

Κώστας Πετρωτός07 Οκτωβρίου 2023

Ενα από τα μεγάλα κέρδη του ΠΑΟΚ από το προχθεσινό παιχνίδι με την Άιντραχτ ήταν η εμφανέστατη άνοδος απόδοσης του Σουαλιό Μεϊτέ. Ο θηριώδης Γάλλος, με ιβοριανές ρίζες, μέσος, ξεδίπλωσε τις ικανότητές του, κατά διαστήματα, και βοήθησε ουσιαστικά τον Δικέφαλο να μην χάσει την ισορροπία στην μεσαία γραμμή.

Ωστόσο, χρειάζεται ακόμη χρόνος μέχρι να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που περιμένει από αυτόν ο Λουτσέσκου. O 29χρονος χαφ έκανε όλο το καλοκαίρι, μέχρι να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, μόνος του προπόνηση και του έλειπε αγωνιστικός ρυθμός που ένα βαρύ κορμί σαν το δικό του χρειάζεται χρόνο για να τον αποκτήσει. Γι’ αυτό και ο 54χρονος περιμένει από αυτόν με την δουλειά στην διακοπή να εμφανιστεί πιο έτοιμος με την επανέναρξη.

Αυτό είναι ένα από τα «θέλω» του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ στο διάστημα της διακοπής. Τα άλλα δύο αφορούν στον Οζντόεφ και τον Μεϊτέ. Ο Ρώσoς χαφ έχει ήδη αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια και συνολικά 629 λεπτά, αλλά ακόμη δείχνει να ψάχνεται μέσα στο γήπεδο. Το συμπέρασμα που προκύπτει από την ως τώρα παρουσία του είναι ότι έχει ακόμη πολλά θέματα να μάθει πάνω στην τακτική που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ και την αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητή. Οι διαδοχικοί αγώνες δεν επέτρεψαν να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για την κατανόηση του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ από μέρους του και οι σχεδόν δύο εβδομάδες δουλειάς χωρίς αγώνες, θεωρείται ιδανική ευκαιρία για ταχύρρυθμα.

Τέλος, το μεγαλύτερα από όλα τα «θέλω» είναι να αρχίσει να μπαίνει σε αποστολές ο Μάρκος Αντόνιο από το ματς με τον Ατρόμητο και μετά. Για αν συμβεί αυτό, μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρέπει να αρχίσει να προπονείται με την ομάδα για να συμπληρώσει έναν ικανό αριθμό ημερών δουλειά με την ομάδα που θα επιτρέψουν στον Λουτσέσκου να υπολογίζει στον Βραζιλιάνο για τους αγώνες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.