ΠΑΟΚ: Τα προβλήματα που έχει μπροστά του ο Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ!

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ μετά το μονοήμερο ρεπό που έδωσε στο αγωνιστικό τμήμα για την Κυριακή ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague (20/10, 20:30, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, COSMOTE SPORT 1 HD).

Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μπάμπα Ράχμαν, Γιόνι Ότο, Μπράντο Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής δεν συμμετείχαν στις προπονήσεις τις τρεις τελευταίες ημέρες , κάτι που μένει να φανεί αν αλλάξει τις επόμενες ημέρες με την αρχή να γίνεται από τη σημερινή προπόνηση της Δευτέρας (14.10) στις 17:00.

Αναφορικά με τα προβλήματα που έρχονται από τις Εθνικές Ομάδες, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αντιμετώπισε πρόβλημα στην πλάτη και βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, με το τεχνικό τιμ να περιμένει τα νεότερα για την υγεία του , καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ενεργοποιηθεί ο Παβλένκα που βρέθηκε στην αποστολή και στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μπορεί να πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, ωστόσο στο χθεσινό παιχνίδι τέθηκε εκτός αποστολής καθώς ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα.

Κίριλ Ντεσπόντοφ και Μαντί Καμαρά έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Βουλγαρίας και της Γουινέας αντίστοιχα, ενώ σήμερα ολοκληρώνεται και το πρόγραμμα του Ομάρ Κόλεϊ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.