ΠΑΟΚ: Τα νέα πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο

Metrosport Team22 Ιουνίου 2023

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης (22/6) και στο προπονητικό τιμ του Δικεφάλου υπάρχουν διαφοροποιήσεις σχετικά με τα περσινά δεδομένα. 

Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας με τον Κριστιάνο Μπάτσι και την θέση του πρώτου  βοηθού προπονητή αναλαμβάνει ο Πάολο Καστορίνα. Στο τεχνικό επιτελείο του Ραζβάν Λουτσέσκου προστίθεται και ο Νικολάε Κονσταντίν.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: 

«Η σεζόν 2023-24 ξεκινάει με κάποιες αλλαγές στο προπονητικό τιμ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει νέο βοηθό έναν παλιό μας γνώριμο, ενώ μία ακόμη προσθήκη θα ενισχύσει την προσπάθεια της μεγαλύτερης δυνατής απόδοσης του γκρουπ.

 Ο Πάολο Καστορίνα θα είναι ο αντικαταστάτης του Κριστιάνο Μπάτσι . Ο Ιταλός προπονητής μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνει χρέη πρώτου βοηθού του Ράζβαν Λουτσέσκου .Στο τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου ως βοηθός προπονητή εντάσσεται κι ο Νικολάε Κονσταντίν. Ο Ρουμάνος προπονητής μέχρι τον Φεβρουάριο βρισκόταν στον πάγκο της Πετρολούλ στην πατρίδα του κι έρχεται να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.