ΠΑΟΚ: Τα μέτρα μεταφοράς των οπαδών της Χαρτς στην Τούμπα

Γιώργος Ζαΐρης29 Αυγούστου 2023

Τα μέτρα μεταφοράς και εισόδου των οπαδών της Χαρτς στο γήπεδο της Τούμπας για το παιχνίδι ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Europa Conference League ανακοίνωσε η Χαρτς. 

Ο σύλλογος της Σκωτίας ενημέρωσε για το σημείο συνάντηση των φιλάθλων που θα ακολουθήσουν την ομάδα, τη μεταφορά στο γήπεδο της Τούμπας, τον έλεγχο της αστυνομίας πριν την είσοδο στις εξέδρες και ξεκαθάρισε ότι θέλει ένα ήρεμο και ασφαλές ταξίδι καθώς οι αρχές δε θα δείξουν ανοχή σε καμία παραβατική συμπεριφορά. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από συνεργασία των δυο ομάδων και της ελληνικής Αστυνομίας με αυτή της Σκωτίας αποφασίστηκαν τα ακόλουθα για τους οπαδούς της Χαρτς που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη: Το μέρος συγκέντρωσης έχει αποφασιστεί να είναι η πλατεία Αριστοτέλους όπου θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία. Από εκεί θα μεταβούν στην είσοδο 11 του λιμανιού ώστε με λεωφορεία να μεταβούν στην Τούμπα. 

Η ΕΛ.ΑΣ συμβουλεύει να μην μεταβούν μεμονωμένα για την Τούμπα για τη δική τους ασφάλεια. Μπορεί να κινδυνεύσουν με… επίθεση αν μεταβούν μεμονωμένα ή σε μικρές ομάδες! Στο λιμάνι θα γίνει ο πρώτος έλεγχος. Οποιος έχει μαζί του ποσότητα αλκοολ θα απαγορεύεται να επιβιβαστεί. Οποιος είναι μεθυσμένος επίσης δεν θα επιβιβαστεί στο λεωφορείο! 

Το κόστος της μίσθωσης των λεωφορείων καλύπτεται από την ομάδα μας και οποιαδήποτε ζημιά και φθορά θα επιβαρύνει τον σύλλογο μας. Η ΕΛ.ΑΣ μας ενημέρωσε πως θα δείξει μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά. Να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας! Θέλουμε να απολαύσετε το ταξίδι σας, θέλουμε να μείνετε ασφαλείς, ακολουθήστε όλες τις οδηγίες! 

Στο γήπεδο, θα γίνεται έλεγχος και στα σακίδια σας και οποιοσδήποτε είναι κάτω από την επήρεια μέθης δεν θα μπαίνει στο γήπεδο. Μετά το τέλος του αγώνα απαγορεύεται η μεμονωμένη αποχώρηση. Θα γίνει αποκλειστικά μέσω των λεωφορείων μια ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.