ΠΑΟΚ: Συσκέψεις Ιβάν Σαββίδη με Λουτσέσκου και διοίκηση με εντολές για μεταγραφές - Έρχονται ανακοινώσεις για το προπονητικό της Θέρμης

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2023

Μπαράζ συζητήσεων και meeting είχε κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο ισχυρός άνδρας και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κινήθηκε τόσο σε αγωνιστικούς όσο και σε εξωαγωνιστικούς άξονες, όπως η εικόνα της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Άιντραχτ και τα μεταγραφική ζητήματα οπως και το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Αρχικά μιλώντας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε τη χαρά του για την πρωτιά στον όμιλο και του ζήτησε να συνεχίσει την «αγώνα με τον αγώνα» προσέγγιση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε μία αποστροφή του λόγου του να αφήσουμε πίσω τους πανηγυρισμούς και να επικεντρωθούμε στον αγώνα εναντίον της Λαμίας. Μάλιστα, οι δύο άντρες συζήτησαν επίσης την στρατηγική στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια συνεχίζοντας την επικοινωνία με στελέχη της διοίκησης, εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την μεγαλειώδη εκδρομή των φιλάθλων χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στη Φρανκφούρτη και πόσο χαρούμενο τον έκανε πως μια ιστορική βραδιά την παρακολούθησαν τόσοι Έλληνες της διασποράς, αλλά και εκδρομείς.

Ο Ιβάν Σαββίδης στη συνέχεια ζήτησε συνεχή προσπάθεια ώστε ο κόσμος να έρχεται και να στηρίζει την ομάδα σε όλους τους αγώνες, να μεγαλώσει η συσπείρωση, τώρα που εμφανίζονται οι αναμενόμενες προσπάθειες αποσυσπείρωσης από συγκεκριμένα κέντρα που «τρόμαξαν» με τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειώσουμε πως ζήτησε να μην επηρεάσει τίποτα την ομάδα και να συνεχίσουμε ενωμένοι και μόνοι μας τον δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας. «Είναι δεδομένο πως δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς οφείλουμε να ενισχύσουμε τη δική μας ενότητα και να μην ασχολούμαστε με εκείνους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το προπονητικό κέντρο, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις με τον Δήμο Θέρμης και ζήτησε να επισπευστούν οι διαδικασίες ώστε να προχωρήσουνε άμεσα σε ανακοινώσεις και εκκίνηση των εργασιών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.