ΠΑΟΚ : Συνεχίζουν στα «ασπρόμαυρα» Μυλωνάκη και Μιχαηλίδου

Metrosport Team09 Ιουλίου 2024

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Βαρβάρα Μυλωνάκη και την Καλλιόπη Μιχαηλίδου.

Αναλυτικά: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Βαρβάρα Μυλωνάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.


Η Ελληνίδα φόργουορντ, γεννημένη το 1999 και με ύψος 183cm, συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στα ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Βαρβάρα Μυλωνάκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην oικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη την οποία μου έδειξαν. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλα τα κορίτσια, διότι πέρσι ήμασταν λίγο άτυχες. Θέτουμε υψηλούς στόχους και φέτος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο!»

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Καλλιόπη Μιχαηλίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.


Η Ελληνίδα γκαρντ, γεννημένη το 2002 και με ύψος 183cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά στα ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Καλλιόπη Μιχαηλίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:
 «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση και τον προπονητή, Άγγελο Αγγελίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολύ δουλειά να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Καλή σεζόν!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.