ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Αστέρα, υπογράφει τριετές ο Τσιφτσής

Metrosport Team22 Ιουνίου 2024

Το αργότερο μέχρι αύριο ο Αντώνης Τσιφτσής θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του, τριετούς διάρκειας και έτσι ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την 3η του μεταγραφή μετά από αυτές των Θυμιάνη - Καμαρά

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Αστέρα πως ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και για αυτό έσπευσε χθες αφενός να ακολουθήσει όλους τους λογαριασμούς του Δικεφάλου στα social media και αφετέρου να πει το δικό του «αντίο» στην ομάδα των Αρκάδων με την παρακάτω ανάρτηση: «Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα που μεγάλωσα και μέσω αυτής μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτή!». 


Θα πρέπει να σημειωθεί πως η συμφωνία των δυο ομάδων δεν συμπεριλαμβάνει μετακίνηση του Λύρατζη που δεν θα συνεχίσει στον Αστέρα. Ή ομάδα της Αρκαδίας εκτός από χρήματα (400.000 ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ») θα κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώληση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.