ΠΑΟΚ: Ήρθε από τον πάγκο κόντρα στη Νίζνι ο Τσαλόφ, αποχαιρετάει τη Μόσχα

Γιώργος Ζαΐρης27 Ιουλίου 2024

Όλα δείχνουν πως ο Φεντόρ Τσαλόφ σήμερα (27/7) στο Νόβγκοροντ έπαιξε για τελευταία φορά με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και, πλέον, ετοιμάζεται για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ο 26χρονος σέντερ φορ έμεινε στον πάγκο στον αγώνα με την Νίζνι, με τον προπονητή της ομάδας Μάρκο Νίκολιτς να αναφέρει πριν την έναρξη του αγώνα πως τον άφησε εκτός ενδεκάδας λόγω rotation, χωρίς να αναφέρει κάτι περισσότερο.

«Ο Φέντορ και ο Ζντελαρ μένουν στον πάγκο για λόγους rotation. Επιλέγουμε στο αρχικό σχήμα τους παίκτες που είναι καλύτερα προετοιμασμένοι αυτή τη στιγμή. Έχουμε έναν πάγκο υψηλής ποιότητας σήμερα κι αυτό μας δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε την εικόνα μας, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού», είπε συγκεκριμένα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε σε εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στην Νίζνι και μόλις ήρθε το τρίτο γκολ στο 79ο λεπτό, τότε ο Νίκολιτς έριξε στον αγωνιστκό χώρο τον Τσαλόφ για να παίξει στα τελευταία 13 λεπτά του ματς. Παραλίγο, μάλιστα, να μοιράσει και ασίστ για το 4-0, αλλά ο Κίσλιακ σπατάλησε την ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.