ΠΑΟΚ στον δρόμο για τα αστέρια - Ώρα, κανάλι μετάδοσης και πιθανές ενδεκάδες

Metrosport Team06 Αυγούστου 2024

Αποστολή στο Μάλμε: Γιώργος Ζαΐρης

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League αντιμετωπίζοντας τη Μάλμε στη Σουηδία, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα γίνει στο κατάμεστο ''Eleda Stadion'' με τους ασπρόμαυρους να έχουν την στήριξη περίπου 1.000 εκδρομέων που θα στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου που θέλουν να πάρουν σκορ το οποίο θα τους προσφέρει χαμόγελα ενόψει και της ρεβάνς της Τούμπας (13/8, 20:30).

Ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' έχει μπροστά του μία ομάδα σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό με 17 παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο παιχνίδια προκριματικών απέναντι στην Κλάκσβικ, προερχόμενη ωστόσο από δύο ήττες, μία για τις εγχώριες διοργανώσεις και μία για την Ευρώπη με τη Σίριους και την Κλάκσβικ αντιστοίχως, έχοντας σκοράρει 44 γκολ στο σουηδικό πρωτάθλημα καθώς είδε και 16 φορές την εστία της να παραβιάζεται.

Για την αναμέτρηση που έχει σέντρα στις 20:00 και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά μέσα από το Metropolis 95.5, τηλεοπτικά από το Novasports Prime ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε τη ζωντανή εξέλιξη της μέσα από το Metrosport.gr, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε, «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Μάλμε έχει αυτό το στυλ, το πολύ επιθετικό. Έχουν «γεννηθεί» να κάνουν επίθεση με πολλούς παίκτες στην περιοχή για να έχουν πολλές επιλογές. Είναι στο χέρι μας να τους κάνουμε να συγχυστούν. Πρέπει, όμως, να παίξουμε πάνω από τα δικά μας όρια. Tη δεδομένη χρονική στιγμή, όταν μιλάμε για προκριματικούς, θέλει και διαχείριση γιατί υπάρχει ένα στόχος μετά από δύο παιχνίδια. Οι ομάδες με πίστη και αυτοπεποίθηση παίρνουν στο τέλος αυτό που θέλουν. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και ένας επαναληπτικός και δε θα είναι εύκολος για τη Μάλμε».

Αναφορικά με τα πλάνα ενδεκάδας του, ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται στο να προσθέσει μικρές ''πινελιές'' στην ενδεκάδα των προηγούμενων αγώνων με αντίπαλο τη Μπόρατς με τον Μαντί Καμαρά αλλά και τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ ισχυρή υποψηφιότητα για να παραμείνει στο αρχικό σχήμα έχει και ο σκόρερ της Βοσνίας, Τόμας Μουργκ.

Ερωτηματικό αποτελεί ο παρτενέρ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη , με τον Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ και τον Τόμας Κεντζιόρα να αποτελούν τις δύο επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τα πλάνα ενδεκάδας που έχει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.