ΠΑΟΚ: Στόχευση σε Έλληνες, θέλει ποιότητα για Champions League

Metrosport Team29 Μαΐου 2024

Δειλά, δειλά προχωρούν οι μεταγραφικές επιδιώξεις του ΠΑΟΚ για το νέο ρόστερ έτσι όπως σχεδιάζουν οι υπεύθυνοί του για να διαμορφωθεί. Η βασική προϋπόθεση που έχει ζητήσει ο προπονητής από την διοίκηση, είναι να διατηρηθεί το γκρουπ, σε γενικές γραμμές, αναλλοίωτο.

Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα, είχε ζητήσει την παραμονή των Σβαμπ, Κεντζιόρα και Μείτέ. Σε πρώτη φάση, πρέπει να αναφέρουμε πως γίνεται μία στόχευση σε Έλληνες παίκτες, νεαρούς κατά κύριο λόγο. 23 και 24 ετών. Το φρεσκάρισμα είναι απαραίτητο, ενώ παράλληλα η προσθήκη Ελλήνων που έχουν εντοπιστεί, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε πολλούς τομείς. 

Θυμίζουμε πως και στο ρόστερ που θα δηλώσει ο ΠΑΟΚ στην UEFA, στην λίστα Α, πρέπει να δηλώσει έως και οκτώ γηγενείς. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ειδικά στην Ευρώπη, στα τελευταία παιχνίδια είχε δηλώσει έξι γηγενείς στην Λίστα Α. Εκεί πρέπει να προστεθούν και άλλοι. Ο ΠΑΟΚ καλοβλέπει την περίπτωση του 24χρονου Κωνσταντίνου Θυμιάνη

Ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον Πανσερραϊκό. Θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ. Εκπροσωπείται από τους ίδιους ατζέντηδες που έχουν και τον Λουτσέσκου. Η υπόθεση προχωρά. Ο Θυμιάνης μπορεί να αγωνιστεί και στα χαφ, αλλά και στην άμυνα. Παράλληλα στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του 24χρονου τερματοφύλακα Αντώνη Τσιφτσή που ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. 

Ο Γιαννιτσιώτης γκολκίπερ είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και πριν από ένα χρόνο. Η ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ, είναι απαραίτητη. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται και το όνομα του 23χρονου δεξιοπόδαρου αμυντικού Γιώργου Λιάβα που ανήκει στον Παναιτωλικό και πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιο έως το 2026. 

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 24 ματς, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε τρείς ασίστ. Εάν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει ένα ποσό στον Παναιτωλικό για την αγορά των δικαιωμάτων του. 

Υπάρχουν και άλλοι νεαροί Έλληνες που ενδιαφέρουν. Όμως πρέπει να αναφέρουμε πως η κύρια στόχευση του ΠΑΟΚ αφορά παίκτες πρωτοκλασάτους με ποιότητα που θα μπορέσουν, με το ήδη υπάρχον γκρουπ, να οδηγήσουν την ομάδα στους νέους ομίλους του Champions League.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.