ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα ο Μάρκος Αντόνιο

Γιώργος Ζαΐρης29 Αυγούστου 2023

Μετά τον Μεϊτέ που ήδη χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση, ο ΠΑΟΚ με την βοήθεια του ποδοσφαιριστή και των εκπροσώπων του, είναι στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Λάτσιο ώστε να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Μάρκος Αντόνιο και να «κλείσει» την ενίσχυση στα χαφ. Μάλιστα είναι θέμα ωρών να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη!

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να μην μπει υποχρεωτική όψιον αγοράς από τη Λάτσιο μάλλον έχει αποτελέσματα και αυτό σημειώνουν και τα ιταλικά ΜΜΕ Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lalaziosiamonoi.it η ιταλική ομάδα τα βρήκε με τον Δικέφαλο για να δανεισμό του 23χρονου χαφ με προαιρετική οψιόν αγοράς 6.500.000 ευρώ το επόμενο καλοκαίρι και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσει για τον πρώην παίκτη της ΣαχτάρΝτόνετσκ.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως από την πλευρά τους οι «λατσιάλι» προσπάθησαν να βάλουν υποχρεωτική οψιόν αγοράς, αλλά τελικά παρέμειναν τα «θέλω» του ΠΑΟΚ, σε μια μεταγραφή που όπως γράφεται στα ιταλικά ΜΜΕ κάνει τους πάντες χαρούμενους. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Μάρκος Αντόνιο βρίσκεται πολύ κοντά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Αυτή την ώρα καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του στον ελληνική ομάδα. Ο σύλλογος που τον ήθελε πρώτος και περισσότερο από τους άλλους τελικά κέρδισε. 

Κάπως έτσι τελειώνει η εμπειρία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της Λάτσιο μετά από μόλις μία σεζόν, ακόμα κι αν η φόρμουλα θα μπορούσε να αφήσει ανοιχτό παράθυρο για επιστροφή στην ομάδα το επόμενο καλοκαίρι. Προς το παρόν, όμως , ο Μάρκος Αντόνιο αποχωρεί ξανά με προορισμό τον ΠΑΟΚ , μια νέα περιπέτεια που κάνει τους πάντες χαρούμενους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.