ΠΑΟΚ: Στην OPAP Arena ως πρωταθλητής, η πιθανή ενδεκάδα

Γιώργος Ζαΐρης19 Οκτωβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται αύριο στην κατάμεστη OPAP ARENA απέναντι στη ομάδα, που πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα στις 28 Απριλίου, στην Τούμπα, στο 75’ της αναμέτρησης, ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 και τελικώς είδε τον ΠΑΟΚ να κάνει την μεγάλη ανατροπή, να παίρνει τη νίκη με 3-2 και να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. 

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, λοιπόν, γνωρίζει πως αύριο ο αντίπαλος του θέλει τη νίκη για να τον προσπεράσει στη βαθμολογία αλλά και αυτός από τη δική του πλευρά θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση. Θα βρίσκεται εκεί με νίκη και χωρίς συγκάτοικο, αλλά αν φέρει ισοπαλία θα είναι και πάλι εκεί, αλλά με το ενδεχόμενο να μοιράζεται αυτή την πρωτιά με άλλες ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον πρώτο του από τους επτά συνολικά αγώνες που έχει να δώσει σε όλες τις διοργανώσεις σε διάστημα 21 ημερών. Και γνωρίζει πως αμέσως μετά ακολουθεί ο αγώνας με την Βικτόρια Πλζεν (24/10) που έχει τον χαρακτήρα τελικού καθώς ήδη μετρά δυο ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο Europa League. Αλλά προφανώς και το ματς αυτό αργεί αφού όλοι είναι αφοσιωμένοι σε αυτό απέναντι στην ΑΕΚ.

Η πιθανή ενδεκάδα

Από τη στιγμή που έχει προηγηθεί διακοπή, είναι δεδομένο πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα βασιστεί κατά πολύ σε ποδοσφαιριστές που δεν απουσίασαν λόγω των Εθνικών Ομάδων χωρίς αυτό να σημαίνει πως και οι διεθνείς δεν είναι διαθέσιμοι, ανάμεσα τους και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που ξεπέρασε την ίωση.

Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια αφού οι ενοχλήσεις στην πλάτη αποτελούν παρελθόν. Με δεδομένο πως ο Οτο έχασε αρκετές προπονήσεις, ο Σάστρε έχει το προβάδισμα για τη δεξιά πλευρά ενώ ο Κεντζιόρα με τον Κόλεϊ φαντάζουν ως το πιο πιθανό κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Λόβρεν να είναι έτοιμος να δώσει λύσεις. 

Στα αριστερά της άμυνας θα είναι ο Μπάμπα ενώ στα χαφ ο Οζντόεφ με τον Σβαμπ έχουν το προβάδισμα, αφενός διότι ο Καμαρά μόλις προχθές επέστρεψε από το εξωτερικό και ο Μπακαγιόκο ψάχνεται να βρει τα πατήματα του. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Ζίβκοβιτς, στα αριστερά ο Τάισον, ενώ ο Τσάλοφ έχει το προβάδισμα απέναντι στον Μπράντον Τόμας που έχει ένα διάστημα δυο μηνών να αγωνιστεί. 

Πίσω από τον Ρώσο; Ο Κωνσταντέλιας ξεπέρασε την ίωση και διεκδικεί τη θέση με τον Μουργκ που όλο αυτό το διάστημα ήταν στη διάθεση του προπονητή του σε αυτή την μίνι προετοιμασία για τη διακοπή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.