ΠΑΟΚ-Στεάουα: Ψάχνοντας την πρώτη νίκη στη League Phase του Europa League

Χρύσανθος Δοβλέτογλου03 Οκτωβρίου 2024

Τον 8ο φετινό του ευρωπαϊκό αγώνα και δεύτερό του στη League Phase του Europa League θα δώσει σήμερα (3/10, 22:00, Metropolis 95.5, Metrosport.gr, Metropolis Youtube, Cosmote Sport 4) στην Τούμπα απέναντι στη Στεάουα ο ΠΑΟΚ. 

Μετά την ήττα με 3-1 από τη Γαλατάσαραϊ στο «Αλί Σάμι Γεν», ο Δικέφαλος θα αναζητήσει την πρώτη του επιτυχία, απέναντι στη περσινή πρωταθλήτρια Ρουμανίας. Αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σύλλογο από τη Ρουμανία. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2005-06, όταν σε όμιλο του Κυπέλλου UEFA με μονά ματς ηττήθηκε με 1-0 από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου-ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τότε καθοδηγούσε την ομάδα της πατρίδας του!

Χωρίς Κόλεϊ ο ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κόλεϊ, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κοτάρσκι και δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, οι Ότο ή Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, καθώς ο Κόλεϊ έμεινε, τελικά, εκτός, και Μπάμπα. 

Στις θέσεις των χαφ θα αγωνιστεί το δίδυμο της Πόλης, οι Καμαρά και Οζντόεφ και πιο μπροστά τους, ο Ντεσπόντοφ δεξιά, ο Τάισον αριστερά και ο Κωνσταντέλιας πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Φιόντορ Τσάλοφ.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι - Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα-Καμαρά, Οζντόεφ-Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον-Τσάλοφ.


Έτσι θα παραταχθεί η Στεάουα

Η Στεάουα ήρθε «φρέσκια» στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με δεδομένο ότι στο προηγούμενο παιχνίδι της, κόντρα στη Σέπσι (νίκη με 1-0) ξεκούρασε συνολικά εννιά παίκτες. Με εξαίρεση τον βασικό κεντρικό αμυντικό, Ενγκεζάνα, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι για τον Ηλία Χαραλάμπους. 

Ο Κύπριος κόουτς αναμένεται να επιλέξει το 4-2-3-1, με τον Ταρνοβάνου κάτω από τα δοκάρια, στα δεξιά της άμυνας θα πάρει θέση ο πολύπειρος Κρέτου, στα αριστερά ο Μαυροβούνιος, Ραντούνοβιτς, ενώ στο κέντρο των μετόπισθεν θα αγωνιστεί ο Μιχάι Ποπέσκου, έχοντας δίπλα του τον Ντάβα. 

Το δίδυμο των χαφ θα απαρτίζουν οι Λιξάντρου και Σουτ και την τριπλέτα μεσοεπιθετικά, ο εξαιρετικός Ολάρου (10 γκολ και τρεις ασίστ σε 15 παιχνίδια), με τους Μπαλούτσα (δεξιά) και Τανάσε (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα προτιμηθεί ο Μπιρλιγκέα αντί του Νταβίντ Μικουλέσκου.

Η πιθανή ενδεκάδα της Στεάουα: Ταρνοβάνου - Κρέτου, Ντάβα, Ποπέσκου, Ραντούνοβιτς - Σουτ, Λιξάντρου - Μπαλούτσα, Ολάρου, Τανάσε - Μπιρλιγκέα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.