ΠΑΟΚ Σταυρού: Αήττητος πρωταθλητής (δηλώσεις Λιάμα και Στόικου)

Metrosport Team25 Μαΐου 2024


Ο ΠΑΟΚ Σταυρού επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΜ, καθώς κατέκτησε αήττητος το Πρωτάθλημα (20 νίκες και δύο ισοπαλίες) του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας με 91 γκολ ενεργητικό και εννιά γκολ παθητικό σε 22 παιχνίδια.

Ο Κώστας Λιάμας βρίσκεται για εννιά χρόνια στη διοίκηση του ΠΑΟΚ Σταυρού και όπως τόνισε ήταν αυτοσκοπός φέτος η άνοδος για την ομάδα του. Αναλυτικά, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Σταυρού δήλωσε: «Είχα πει πέρσι μετά τον αγώνα στο Ηράκλειο όταν υποβιβαστήκαμε στην Β’ ότι πάμε για την άνοδο και αυτό δεν ήταν κάτι εύκολο. Ομως το καταφέραμε με τη βοήθεια του προπονητή, των παικτών αλλά και της διοίκησης. Είχαμε θέσει τον στόχο της ανόδου εξ αρχής σε προτεραιότητα. Καταφέραμε και ανεβήκαμε αήττητοι και βέβαια αυτό δεν ήταν εύκολο να το πετύχουμε.

 Φέραμε την ομάδα εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται. Είχαμε και τη βοήθεια των τοπικών αρχών και του Δημάρχου Βόλβης Λιάμα Διαμαντή, ο οποίος βοήθησε για την ανακαίνιση του τάπητα του γηπέδου. Σκοπός του ΠΑΟΚ Σταυρού είναι να στηριχθεί στις ακαδημίες και έχουμε στη δύναμη μας 150 παιδιά. Το 90% του ρόστερ ήταν από παίκτες της ακαδημίας. Οσο για μένα θα συνεχίσω και τη νέα χρονιά στην προεδρία. Σκοπός είναι να κάνουμε μια καλή πορεία, με την ίδια φιλοσοφία. Ο σχεδιασμός έχει αρχίσει. Το ρόστερ παραμένει το ίδιο και θα το ενισχύσουμε περισσότερο ώστε να σταθούμε επάξια στην Α’ κατηγορία, την οποία γνωρίζει ο ΠΑΟΚ Σταυρού καθώς αγωνιζόταν εκεί την τελευταία επταετία».

Στόικος: «Συνοχή και καλό κλίμα»

Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, Ακης Στόικος (δεν συνεχίζει στην ομάδα) μιλώντας για το που κρίθηκε η άνοδος του ΠΑΟΚ Σταυρού τόνισε: «Κρίθηκε στη συνοχή που είχε η ομάδα και στο καλό κλίμα», ενώ για τις συνθήκες στην ομάδα, τόνισε: «Ηταν από τις πιο καλές συνθήκες στον ΠΑΟΚ Σταυρού, στα 7-8 χρόνια που είμαι προπονητής. Αναφέρομαι στην οργάνωση της ομάδας, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις, στον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα αλλά και στη διοίκηση». Ακόμη για το Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας είπε: «Ηταν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και με νέα παιδιά τα οποία έχουν στόχο να παίξουν σε παραπάνω κατηγορία και να δείξουν πράγματα». Ο Ακης Στόικος στο κλείσιμό του, είπε: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του ΠΑΟΚ Σταυρού, τα παιδιά και την οικογένεια μου για τη στήριξη που μου έδειξαν όλη τη χρονιά».

ΘΕΜΑ ΠΑΥΛΟΥ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.