ΠΑΟΚ στα δύσκολα!

Γιώργος Καστάνης21 Απριλίου 2024

Μαθημένος στα δύσκολα είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει αποδείξει όμως, ότι μετά από αρνητικά αποτελέσματα, βρίσκει τον τρόπο και…. επιστρέφει. Ένας ΠΑΟΚ για τα δύσκολα και απόψε στο Καραϊσκάκη (20:30, Live Metropolis 95,5 - Metrosport.gr).

Οι δύο συνεχόμενες ήττες και ο αποκλεισμός από την Μπριζ, έφεραν την στεναχώρια και την απογοήτευση. Η ομάδα όμως έχει αποδείξει ότι μπορεί να “γυρίσει τον διακόπτη”. Θυμίζουμε ορισμένα παραδείγματα: Στις 14 Φεβρουαρίου ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο με 1-0 στην Τούμπα. 

Αμέσως μετά, ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με σκορ 1-4. Στην Λεωφόρο, στο δεύτερο ματς Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ κέρδισε κατά κράτος, επικράτησε με 2-1 δεχόμενος το γκολ του Λημνιού στο τελευταίο δευτερόλεπτο και ενώ έπαιζε με 10 παίκτες. Η πρόκριση χάθηκε στα πέναλτι.

Νωρίτερα χρονικά, στις 30 Οκτωβρίου 2023 είχε χάσει από την ΑΕΚ με 2-0, αλλά στο επόμενο ματς κέρδισε τον Ολυμπιακό με 4-2 στο Καραϊσκάκη. Ακόμη νωρίτερα: Στις 3 Σεπτεμβρίου 2023: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: 1-0 και ΠΑΟΚ – Άρης: 0-0. Στις 21 Σεπτεμβρίου ακολούθησε το Ελσίνκι – ΠΑΟΚ: 2-3.

Τα παραδείγματα, δείχνουν πως η ομάδα, βρίσκει τον τρόπο και βγάζει αντίδραση. Θα τα καταφέρει και απόψε; Πάντως ο Λουτσέσκου φρόντισε με την ομιλία του, να τονώσει το ηθικό των παικτών:

"Είμαι περήφανος για εσάς, ίσως ελάχιστοι ήταν εκείνοι οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι δεν περίμεναν να κάνουμε αυτή την πορεία ως τώρα. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να παλέψουμε σε κάθε ματς για να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση".

Ο Λουτσέσκου με συνεχόμενα τετ α τετ και από χθες στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή, φροντίζει για να ανυψώσει το ηθικό των παικτών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.