ΠΑΟΚ: Σκέψεις για Αρσενόπουλο και Παπαδάκη

Metrosport Team08 Ιουλίου 2023

Το σχέδιο δημιουργίας ελληνικού κορμού λειτουργεί παράλληλα της αναζήτησης ξένων παικτών και σύμφωνα με πληροφορίες της σημερινή (8/7) «Μ» ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε διαδικασία επαφών με τον Νίκο Αρσενόπουλο και υπό προϋποθέσεις μπορεί να κάνει το ίδιο και για τον Κώστα Παπαδάκης.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει τους Τσιακμά, Μαργαρίτη, Τσαϊρέλη, Κωνσταντινίδη και προτίθεται να προχωρήσει στην απόκτηση τουλάχιστον δύο ακόμη Ελλήνων παικτών ούτως ώστε να συμπληρώσει τον σχετικό κορμό. Μετά το ναυάγιο των επαφών με τον Χρήστο Σαλούστρο, πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ο Φώτης Τακιανός ξεχώρισε την περίπτωση του Νίκου Αρσενόπουλου ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Ιωνικού έχοντας 7.1 πόντους κατά μέσο όρο. Ο 23χρονος γκαρντ έχει εμπειρία στην Basketleague μέσα από την παρουσία του και σε άλλες ομάδες κι εφόσον αποκτηθεί θα έχει υποστηρικτικό ρόλο.

Κατά τις ίδιες πηγές, στον ΠΑΟΚ ζήτησαν να μάθουν τα δεδομένα της περίπτωσης και του Κώστα Παπαδάκη δίχως αυτό να σημαίνει ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αποτελεί προτεραιότητα καθώς αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Νίκο Τσιακμά. Η περίπτωση του έμπειρου γκαρντ δεν αποτελεί προτεραιότητα αλλά σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι είναι οικονομικά προσιτός, είναι πιθανό να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, το βάρος έχει πέσει στο ζήτημα των ξένων καθώς ο Φώτης Τακιανός βρίσκεται σε διαδικασία ξεσκαρταρίσματος των περιπτώσεων που του προτάθηκαν. Δείχνει να έχει αποφασίσει να διαθέσει το μεγαλύτερο μέρος των διαθέσιμων χρημάτων για την προσέγγιση combo guard και σέντερ. Η «Μ» έχει γράψει ότι όσο παραμένει ελεύθερος ο Νέιτ Ρένφρο, ο ΠΑΟΚ θα επιμένει για την περίπτωσή του αναγνωρίζοντας ασφαλώς το υψηλό επίπεδο δυσκολίας της όλης υπόθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.