ΠΑΟΚ: Σκέφτεται και άλλον τερματοφύλακα, αντί του Κοτάρσκι η Τζένοα

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024

Η Τζένοα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στον ΠΑΟΚ για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, το οποίο γίνεται ακόμη πιο έντονο το τελευταίο διάστημα.

Μετά την αρνητική απάντηση του Δικεφάλου του Βορρά, ποιον άλλον τερματοφύλακα σκέφτεται η Τζένοα;

Το ενδιαφέρον της Τζένοα είναι δεδομένο για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Οι Γενοβέζοι προσέφεραν 3 εκ. ευρώ και τον Κέλβιν Γεμπόα με τη μορφή δανεισμού για τον Κροάτη γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

Ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο «καίγεται» για τερματοφύλακα μετά την πώληση του Γιόσεπ Μαρτίνεζ στην Ίντερ και η Τζένοα ετοιμάζεται για πρόταση 5 εκ. ευρώ. Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ ωστόσο είναι σχεδόν οι διπλάσιες, στα 9-10 εκ. ευρώ.

Στην Ιταλία σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φαίνεται πως η Τζένοα έχει κάνει στροφή και σε εναλλακτικές περιπτώσεις, καθώς οι Ροσομπλού αντιλαμβάνονται πως δύσκολα θα πείσουν τον ΠΑΟΚ με τα δικά τους οικονομικά δεδομένα για τον Κοτάρσκι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Τζένοα ενδιαφέρεται για μια άλλη περίπτωση τερματοφύλακα, του Πάου Λόπεθ ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τη Μαρσέιγ.Ο 29χρονος Καταλανός γκολκίπερ θεωρείται στόχος για τη Τζένοα, όμως έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Κόμο του Σεσκ Φάμπρεγκας με τον οποίο ο Λόπεθ διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Οι Ιταλοί πάντως σημειώνουν πως ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να πουλήσει τον Κοτάρσκι ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.