ΠΑΟΚ: Σήμερα το σαλονικιώτικο ντέρμπι γυναικών- «Να πετύχουμε αυτό που αρμόζει στο σύλλογο»

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2022

Μπορεί το ανδρικό πρωτάθλημα της Super League 1 να έχει διακοπεί λόγω Μουντιάλ, όμως το ποδόσφαιρο συνεχίζεται κανονικά, με τα ντέρμπι πλέον να είναι... γυναικεία υπόθεση. Για την 4η αγωνιστική, λοιπόν,  της Women's Football League, η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ υποδέχεται αυτή του Άρη (11/12, 15:00), στο Αθλητικό κέντρο του Δικεφάλου.

Ακόμη ένα «σαλονικιώτικο» ντέρμπι προ των πυλών , με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Άρη, θέλοντας να κάνει τον 3Χ3 στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη στον Βόλο η οποία τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.  Απέναντι του, ο Άρης, o οποίος έχει έναν βαθμό τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αφού στην προηγούμενη έχασε στην έδρα του από τον ΓΠΟ Καστοριάς με 0-1.

Μάλιστα, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του συλλόγου και το acpaok.gr, ο προπονητής των κοριτσιών Λευτέρης Κανάτας, δήλωσε για το μεγάλο ντέρμπι πως: «Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας για τον επικείμενο αγώνα, αναφερθήκαμε στις ιδιαιτερότητες και στις ειδικές συνθήκες ενός τοπικού «ντέρμπι». Ένα «ντέρμπι», το οποίο με την απαραίτητη προσήλωση και συγκέντρωση στο πλάνο μας, θα κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μας. Στόχος μας για άλλη μία φορά είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας και των υψηλών απαιτήσεων, όπως αρμόζει στον Σύλλογο. Περιμένουμε τον κόσμο μας να στήριξη για άλλη μία φορά την προσπάθεια των κοριτσιών!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.