ΠΑΟΚ: «Σήμερα-αύριο η απόφαση για Κωνσταντέλια»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2024

Σε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας βρίσκονται ΠΑΟΚ και Σάλτσμπουργκ για τη μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια στην αυστριακή ομάδα. Όπως επιβεβαιώνει ο Δικέφαλος του Βορρά η προσφορά της Σάλτσμπουργκ είναι κοντά στις «ασπρόμαυρες» απαιτήσεις…

Η Σάλτσμπουργκ θέλει πολύ να αποκτήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια, αυξάνοντας το πρέσινγκ της προς τον ΠΑΟΚ, αλλά και την προσφορά της, η οποία όπως υπογραμμίζουν στην Τούμπα, πλησιάζει πολύ στις απαιτήσεις τους.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτό κανάλι επικοινωνίας, καθώς η προσφορά που έχει καταθέσει η αυστριακή ομάδα, είναι αρκετά βελτιωμένη και φτάνει κοντά στις απαιτήσεις του Δικεφάλου του Βορρά.

Όπως μάλιστα επισημαίνουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ η απόφαση από πλευράς του Δικεφάλου για την πρόταση της Σάλτσμπουργκ και το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια, αναμένεται να παρθεί είτε σήμερα, είτε αύριο, καθώς υπάρχει αυτό το χρονικό περιθώριο.

Αρχικά η Σάλτσμπουργκ είχε προτείνει 15 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον Κωνσταντέλια, πρόταση που απορρίφθηκε από πλευράς Δικεφάλου.

Επιστρέφοντας ωστόσο οι αυστριακοί βελτίωσαν την προσφορά τους και όπως μεταφέρθηκε από το Metrosport.gr, αυτή θα είναι στα 17,5 εκ. ευρώ, ποσοστό μεταπώλησης 18% ή και 20% και καλύτερο πλάνο καταβολής των χρημάτων, με περισσότερα να καταβάλλονται άμεσα εφόσον συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.