ΠΑΟΚ: «Σιδηρά κυρία» η Γκοντσαρόβα και α' αντιπρόεδρος εκτός από CEO

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι η Μαρία Γκοντσαρόβα είναι εκείνη που ανέλαβε τον ρόλο του CEO μετά την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχει πλέον το δικαίωμα της μονής υπογραφής σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκπροσωπεί την εταιρία σε διάφορους οργανισμούς εντός και εκτός Ελλάδας, είναι εκείνη που μπορεί να κινήσει νομικές διαδικασίες και φυσικά να προχωρήσει ζητήματα οικονομικής φύσης.

Όλες οι δραστηριότητές της μαζί με το κεφάλαιο «συμβόλαια ποδοσφαιριστών-μεταγραφές» που έχει το βάρος της σύναψης συμβολαίων (όπως συνέβαινε και με τον Μάκη Γκαγκάτση), περιγράφονται σε δημοσίευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ), στην οποία δημοσιεύεται και η σύνθεση της νέας διοίκησης μετά την τροποποίησή της.

Η κα Γκοντσαρόβα έχει και ρόλο α αντιπροέδρου (τον οποίο έκανε γνωστό η ΠΑΕ χθες μαζί με την πληροφορία ότι ο Κυριάκος Κυριάκος θα εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ σε Λίγκα και ΕΠΌ), με δεύτερο τον Άγγελο Αναστασιάδη, τρίτο τον Κυριάκο και μέλη τους Δημήτρη Μουτσάκη, Δημοκράτη και Περικλή Παπαδόπουλο και Βασίλη Χατζηαποστόλου, φυσικά όλοι κάτω από την προεδρία Ιβάν Σαββίδη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.