ΠΑΟΚ: «Σιδερένιος» πέρυσι, στα πιτς ακόμη φέτος ο Μπράντον Τόμας

Γιώργος Πετρίδης18 Σεπτεμβρίου 2024

Την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες όμως για τον ΠΑΟΚ, τις προηγούμενες μέρες έγινε αρκετές φορές αναφορά σε έναν απόντα, τον Μπράντον Τόμας. Κάτι η «αφλογιστία» του Φεντόρ Τσάλοφ που βαδίζει στα χνάρια της εκκίνησης και των προηγούμενων, νεοφερμένων σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, κάτι το ότι δεν είναι συνηθισμένη κατάσταση η απουσία του από το ρόστερ της ομάδας και ο Ισπανός είναι φανερό ότι… λείπει.

Ο Μπράντον Τόμας ήταν απών από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έτσι ήδη μετράει μόνο απουσίες από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της Superleague, χάνοντας μόνο την πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό όντας υγιής, για λόγους rotation δηλαδή, αφού έμεινε στον πάγκο. Είναι μία κατάσταση που έρχεται κόντρα στην περσινή σεζόν, στη διάρκεια της οποίας αποδείχτηκε «σιδερένιος», αφού δεν αγωνίστηκε μόνο σε τρία από τα 68 παιχνίδια του ΠΑΟΚ!

Στην περσινή σεζόν, ο Ισπανός έμεινε στον πάγκο στο εντός έδρας 3-0 επί του Βόλου ενώ έχασε και το ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (1-3), λόγω καρτών. Από τα 10 ματς των playoff, διαδικασία που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του τίτλου, έλειψε μόνο από εκείνο στη Λαμία στο οποίο έμεινε στον πάγκο για λόγους rotation. Στην ουσία δηλαδή δεν έχασε παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ, το 2022-23 ενώ έκανε το 10/10 στα playoff, είχε χάσει στην εκκίνηση της πέντε παιχνίδια Πρωταθλήματος –μέσα σε αυτά τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ- λόγω μυϊκού τραυματισμού. Απών ήταν στην εξέλιξη της λόγω τιμωρίας από ένα ακόμη παιχνίδι (εντός με τον Λεβαδειακό) και έμεινε στον πάγκο σε ένα ακόμη (εντός με την ΑΕΚ). Ήταν παρών όμως και στα επτά παιχνίδια του Κυπέλλου, ενώ έπαιξε στο ένα από τα δύο ματς με τη Λέφσκι στην αρχή της σεζόν.

Με λίγα λόγια, ο Μπράντον Τόμας έχασε από νωρίς ήδη στη φετινή περίοδο, πέντε παιχνίδια, ενώ στις δύο πρώτες σεζόν του στην Τούμπα είχε 11 απουσίες λόγω τραυματισμών, τιμωριών ή rotation.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.