ΠΑΟΚ: Σε ποιον καταλήγει για προπονητή τερματοφυλάκων-Ποιοι είναι οι δύο επικρατέστεροι

Κώστας Πετρωτός14 Ιουνίου 2024

Ο ΠΑΟΚ προχωρά σε αλλαγές όσον αφορά τη σύνθεση του προπονητικού επιτελείου του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τον επαναπατρισμό του Τζόρτζιο Μπιάνκι στην Ιταλία και τη συνεργασία του με την Φιορεντίνα.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων του Δικεφάλου του Βορρά θα συνεχίσει στους Βιόλα και στον ΠΑΟΚ έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, οι οποίες είναι οι επικρατέστερες για την αντικατάστασή του.

Ο Τζόρτζιο Μπιάνκι αποχωρώντας από τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Φιορεντίνα, δίπλα στον Ραφαέλε Παλαντίνο που ανέλαβε επίσημα τους Τοσκανούς. Η εξέλιξη αυτή έχει οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην αναζήτηση προπονητή τερματοφυλάκων και σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις, οι δύο εκ των οποίων είναι μάλιστα οι εξής:

  1. Αυτή του Βαγγέλη Λάππα, που πέρασε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ πέρυσι συνεργάστηκε με την Κηφισιά.
  2. Του 41χρονου Βόσνιου, Αντί Αντίλοβιτς, που έχει εργαστεί σε Σαράγεβο, Εθνική Βοσνίας, Λουντογκόρετς και μέχρι τον περασμένο Απρίλιο στην Κραϊόβα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.