ΠΑΟΚ: «Σε αυτή την ηλικία ο Τσάλοφ δεν χρειάζεται στην Ευρώπη»

Metrosport Team25 Ιουλίου 2024

Το δικό του σχόλιο για την προφορική συμφωνία , ΠΑΟΚ - Τσαλόφ, έκανε ο γνωστός Ρώσος ατζέντης, Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος τοποθετήθηκε αναφορικά με τους λόγους που ο Φέντορ Τσάλοφ δεν θα έπρεπε να αποδεχθεί την πρόταση του Δικεφάλου.

Όπως αναφέρει, «Γνωρίζω πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί παίζουν τρεις ομάδες: ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, όλες οι άλλες είναι κάτω από τη βάση. Αν είχε μετακομίσει εκεί στα 21 του, είχε αποδείξει τον εαυτό του και προχωρούσε - αυτό θα ήταν ένα πράγμα. Αλλά είναι ήδη 26, μέχρι να αποδείξει τον εαυτό του, θα είναι ήδη 28. Δεν είναι γεγονός ότι θα αποδειχθεί σωστά. Σε αυτή την ηλικία ο Τσάλοφ δεν χρειάζεται στην Ευρώπη, δεν θα τον πάρουν οι κορυφαίοι σύλλογοι. Εκτός κι αν πάει στη Χάβρη, όπως έκανε ο Κουζιάεφ.

Η Θεσσαλονίκη δεν συγκρίνεται με τη Μόσχα. Και χρηματικά, η ΤΣΣΚΑ τον πληρώνει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο. Καταλαβαίνω ότι αν έπαιρνε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ παίκτης από τον Φάκελ ή τη Χίμκι, θα ήταν επιτυχία. Δεν έχει νόημα η μεταγραφή, τι θα κέρδιζε ο Φεντόρ;

Αν χρειαστεί το Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να πάει στη Ντιναμό Μινσκ, παίζει και σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Για τον ΠΑΟΚ άλλωστε το Champions League θα τελειώσει πολύ γρήγορα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.