ΠΑΟΚ: Σαν να μην πέρασε μια μέρα, μπήκε άμεσα ο Κεντζιόρα-Οι δοκιμές του Λουτσέσκου

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ στο Χορστ έκανε ο Τόμας Κεντζιόρα, έχοντας όμως στα πόδια του περισσότερες αφού από το περασμένο Σάββατο όπου βρίσκεται στο ξενοδοχείο της ομάδας. Είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος από φυσική κατάσταση.

Και στην πράξη αυτό αποδείχθηκε άμεσα αφού όχι μόνο ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης, αλλά συμμετείχε και στις ασκήσεις τακτικής και στο οικογενειακό διπλό. Και το αξιοσημείωτο είναι πως από την πρώτη κιόλας δοκιμή, ο Κεντζιόρα «συνάντησε» τον Κουλιεράκη ως ένα από τα δυο δίδυμα των ενδεκάδων στο κέντρο της άμυνας.

Αλλωστε οι δυο τους έκαναν απίθανα πράγματα την περσινή σεζόν και επομένως είναι πιθανόν ως βέβαιο να είναι στην βασική ενδεκάδα ως δίδυμο στο πρώτο επίσημο ματς στις 24 Ιουλίου. Ο Κεντζιόρα μέσα από τις κινήσεις του έδειξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής και έτσι αναμένεται να αγωνιστεί σε ένα από τα δυο φιλικά παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο (13/7).

Ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε

Προφανώς και προκάλεσε απορία πως ακόμη δεν έχει ανέβει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ η επίσημη ανακοίνωση για τον Κεντζιόρα, τη στιγμή μάλιστα που τόσο η Ντιναμό Κιέβου μέσα από την ιστοσελίδα της ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του και ο ίδιος την αποχαιρέτισε. Απλά η ίδια η ομάδα της Ουκρανίας ζήτησε να αναρτηθεί η επίσημη ανακοίνωση το Σάββατο. Ο ΠΑΟΚ πάντως φρόντισε να ενημερώσει πως ο παίκτης προπονείται με την ομάδα για αυτό και επέτρεψε στους Ελληνες δημοσιογράφους να έχουν και φωτογραφίες και βίντεο από την πρώτη του Πολωνού.

Τακτική ενόψει των φιλικών

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν περίμενε τις δυο σημερινές (11/7) προπονήσεις για να προχωρήσει στην τακτική ενόψει των δυο φιλικών με την Ουνιόν Ζιλουάζ και την Φίτεσε. Προφανώς και οι τελικές δοκιμές θα γίνουν αύριο (12/7) με δεδομένο πως αναμένεται να μπουν σε αυτές και οι Καμαρά-Οζντόεφ.

Οπως σημειώσαμε πιο πάνω σε μια εξ αυτών ήταν και ο Κεντζιόρα δίπλα στον Κουλιεράκη. Σε αυτή την ομάδα, έπαιξε στα δεξιά ο Βιεϊρίνια και ο Μπάμπα στα αριστερά της άμυνας. Ο Σβαμπ με τον Τσοπούρογλου ηταν στα χαφ, με τον Κωνσταντέλια πίσω από τον Σαμάτα, τον Τάισον στα αριστερά και τον Σμυρλή στα δεξιά.

Στην δεύτερη ομάδα, ήταν ο Ράφα στα αριστερά, ο Εκόνγκ με τον Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας και ο Σάστρε στα δεξιά, ενώ ο Θυμιάνης ήταν δίπλα στον Τσιγγάρα και πάλι ως χαφ με τον Μουργκ πίσω από τον Μπράντον και τους Ντεσπόντοφ, Κουαλιάτα στα άκρα τη επίθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.