ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς: Με Οτο η αποστολή και με άδειο το ιατρικό δελτίο

Γιώργος Ζαΐρης21 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ αύριο (22/8) πέφτει στη «μάχη» των πλέι οφ του Europa League, υποδεχόμενος την Σάμροκ Ρόβερς. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι γι' αυτόν τον θεσμό μετά από χρόνια, αφού τελευταία φορά ο Δικέφαλος είχε αγωνιστεί στο Europpa League τον Δεκέμβριο του 2020 κόντρα στη Γρανάδα για τη φάση των ομίλων.

Η τελευταία προπόνηση επιβεβαίωσε την ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών που τις περασμένες μέρες είχαν προβλήματα τραυματισμών και μεταξύ αυτών και του Οτο, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. 

Επιστρέφει σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό και ο Χάρης Τσιγγάρας, όπως και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, και φυσικά οι Τάισον, Κοτάρσκι, Μπάμπα. 

Το δελτίο Τύπου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει: 

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στο γήπεδο της Τούμπας, με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τετάρτης. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη πρώτη μάχη με τους Ιρλανδούς ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις.

Το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό, με τον προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για το παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς είναι οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.