ΠΑΟΚ: Πυρετός για την μεγάλη βραδιά

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Ο ΠΑΟΚ αφήνει στην άκρη το Πρωτάθλημα για να αφοσιωθεί στον τελικό για την πρώτη θέση στον όμιλο του Κόνφερενς. Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του γνωρίζουν όμως ότι με το… Χ2 στo στάδιο «Deutsche Bank Park» το βράδυ της Πέμπτης θα βοηθήσουν τους εαυτούς τους και στην Λίγκα. 

Γιατί έτσι θα αγκαλιάσουν την πρωτιά στον όμιλο και άρα τον στόχο του να αποφύγουν τον πλέι οφ γύρο με παιχνίδια στις 15 και 22 Φεβρουαρίου και να βρεθούν στην φάση των «16» της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει δύο Πέμπτες λιγότερες και έξτρα επιβάρυνση.

Από χθες, όλη η ομάδα έχει μπει σε ρυθμούς φουλ προετοιμασίας, δουλεύοντας πάνω σε κάθε λεπτομέρεια του αγώνα με την Άιντραχτ. Ο ΠΑΟΚ προφανώς θα παίξει για την νίκη όπως κάνει σε κάθε ματς, αλλά η δυνατότητα του Χ2 καθιστά κομβικό να εκπονηθεί ένα έξυπνο σχέδιο διαχείρισης του αγώνα. 

Ο Λουτσέσκου δουλεύει πάνω σε αυτό με τους συνεργάτες του, ευελπιστώντας να έχει όλους τους παίκτες που ήδη έχουν χρόνο συμμετοχής (το διευκρινίζουμε γιατί είναι δύσκολο να περιμένει βοήθεια από τον Μάρκος Αντόνιο τώρα) στην διάθεσή του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.