ΠΑΟΚ: «Πυρετός» επαφών για Μπρεθγουέιτ και Ετζούκε

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Θέμα χρόνου εκτιμούν άπαντες στην Τούμπα πώς είναι η συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Μεϊτέ προκειμένου να ενεργοποιηθεί και το deal για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη από την Μπενφίκα (1,5 εκατομμύρια+500.000 ευρώ). Χθες, στην Πορτογαλία υπήρχαν δημοσιεύματα ότι μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει η τελική συμφωνία και ο θηριώδης μέσος να συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος στο να πετύχει συμφωνία με τον Ετζούκε και τον Μπρέθγουειτ. Στον Νιγηριανό εξτρέμ έχει γίνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ το ίδιο ποσό, αλλά για δύο χρόνια δίνει και στον Δανό φορ που είχε πολύ καλή απόδοση και πιστώθηκε μία ασίστ στον πρώτο αγώνα της Εσπανιόλα εκτός έδρας επί της Χιχόν για τα πλέι οφ, στον οποίο η ομάδα της Βαρκελώνης νίκησε με 1-0.
Για την υπόθεση του 33χρονου επιθετικού χρειάζεται ακόμη χρόνος, από την στιγμή που έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως, στην Τούμπα θέλουν να κερδίσουν όσες μέρες μπορούν πηγαίνοντας ως το τέλος την προεργασία. Παρόμοια είναι η τακτική και στην υπόθεση του Ετζούκε που είναι πάντως ελεύθερος.

Σταθερός στην γραμμή του για Μαντί, οι εκπρόσωποί του… καλοβλέπουν τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Μαντί Καμαρά, επιβεβαιώνεται το μπάσιμο της ΑΕΚ, με πολύ καλή οικονομική προσφορά, αλλά χωρίς το ατού του Champions League που έχει ο ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν αντιληφθεί την διάθεση του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, να αρχίσει με ηχηρή μεταγραφή και προσπαθούν να εξασφαλίσουν πρόταση με περισσότερα χρήματα από εκεί. Θα φανεί εντός των επόμενων ημερών που πάει η κατάσταση.

Ντι Μάρτζο: «Πάρμα και Ιντερ σκέφτονται την περίπτωση Κοτάρσκι»

Ο γνωστός για θέματα μεταγραφών, Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, έκανε χθες μία ανάρτηση στο X, πρώην twitter, σύμφωνα με την οποία η Πάρμα και η Ιντερ σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Από τον ΠΑΟΚ, πάντως, έλεγαν πως δεν υπάρχει καμία κρούση με τον Κροάτη τερματοφύλακα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.