ΠΑΟΚ: Ψηστήρι στον «Γκάμπια» για να έρθει στην Τούμπα

Metrosport Team20 Ιουνίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης, Κ. Πετρωτός

Θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Ιταλό επιθετικό Μανόλο Γκαμπιαντίνι που ανήκει στην Σαμπντόρια; Πόσες είναι οι πιθανότητες που έχει για αυτή την πολύ καλή περίπτωση; Επιπροσθέτως, θα μπορέσει ο Δικέφαλος να αποσπάσει το «ναι» από τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ντάλμπερτ Ενρίκε που μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες από την Ιντερ; 

Σε αυτά τα ερωτήματα, ζητούνται άμεσα απαντήσεις. Και λέμε άμεσα, διότι ας μην ξεχνάμε πως στις 22 Ιουνίου έχει προσδιοριστεί να πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία, ενώ στις 3 Ιουλίου τα μέλη της αποστολής του Δικεφάλου θα αναχωρήσουν με προορισμό την Ολλανδία για να συμμετέχουν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Μέχρι χθες, δεν υπήρξαν οριστικές κινήσεις. Όμως, είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να δελεάσει τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι. 

Του έκανε μία δελεαστική πρόταση, όπως αποκάλυψε η Metrosport, που περιλαμβάνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας συν ένα ακόμη χρόνο. Στο σύνολο τρία έτη. Και οι ετήσιες απολαβές κυμαίνονται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Γκαμπιαντίνι δέχεται τις τελευταίες ώρες, «επιθέσεις φιλίας και αγάπης» από τους φιλάθλους του Δικεφάλου. Κάνοντας μία περιήγηση στον προσωπικό λογαριασμό του Ιταλού στα social media μπορεί κανείς να δει τα μηνύματα που του στέλνουν οι φίλαθλοι της ομάδας: 

«Έλα στον ΠΑΟΚ» του έγραψε ένας φίλαθλος, “έλα στην ομάδα με τους πιο φανατικούς φιλάθλους” έγραψε κάποιος άλλος και πάει λέγοντας. Και δεν ήταν οι μόνοι. Υπήρξαν και άλλοι πολλοί. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ έχει ως σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια, έναν πρώην παίκτη του. Τον Ομάρ Καντουρί. Ο Μαροκινός γνωρίζει τον Γκαμπιαντίνι από την θητεία τους στην Ιταλία. Και όπως μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα 5 στο σημερινό ρεπορτάζ της Metrosport, o Καντουρί αποκάλυψε με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 πως μίλησε με τον Γκαμπιαντίνι και του μετέφερε όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για να πειστεί και να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ. 

Το «ψηστήρι» συνεχίζεται, μόνο που θα πρέπει να δοθούν άμεσα και οι ανάλογες απαντήσεις από τον Ιταλό επιθετικό και τον ατζέντη του. Ο οποίος τις προάλλες έλεγε, πως ο Γκαμπιαντίνι μπορεί να μείνει ελεύθερος από την Σαμπντόρια που υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία, χωρίς να χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να πληρώσει κάποιο ποσό. Αυτά έλεγε ο ατζέντης, επομένως είμαστε σε διαδικασία αναμονής. Πάντως από το γεγονός ότι ο Γκαμπιαντίνι ρωτά και συγκεντρώνει στοιχεία για τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο Καντουρί, από μόνο του δείχνει πως έχει αξιολογήσει πολύ σοβαρά την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Η πρόταση στον Ντάλμπερτ 

Παράλληλα ο Δικέφαλος έχει καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 29χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό Ντάλμπερτ Ενρίκε που μένει ελεύθερος από την Ιντερ (φιναλίστ στον τελικό του φετινού champions League) και ήδη «ζυγίζει» τις προτάσεις που έχει δεχθεί. Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε στον Ντάλμπερτ και τον εκπρόσωπό του, πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με πολύ καλές αποδοχές. Και περιμένει από τον Ντάλμπερτ μία συγκεκριμένη απάντηση. Εφόσον είναι θετική, τότε ο Βραζιλιάνος μπακ μπορεί να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικεφάλου που ξεκινά σε δύο ημέρες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.