ΠΑΟΚ: Προσοχή σε τρεις για να «μπλοκάρει» την Ελσίνκι

Γιώργος Καστάνης20 Σεπτεμβρίου 2023

Αποστολή: Γ.Ζαΐρης – Ρεπορταζ: Γ.Καστάνης

Σε διεξοδική παρακολούθηση του τρόπου παιχνιδιού της Ελσίνκι προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να εντοπίσει τις αδυναμίες της Φινλανδικής ομάδας, να δει τα θετικά για να δοθούν οι κατάλληλες εντολές στους παίκτες, για την τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της Ελσίνκι, όπως κάνει πάντα απευθυνόμενος στους παίκτες του, πριν από κάθε αγώνα. Έχει όλο το υλικό στην διάθεσή του, γνωρίζει τα υπέρ και τα κατά. Επιμένει ο Ρουμάνος τεχνικός και υποστηρίζει, πως τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοση των παικτών του Δικεφάλου. Και έτσι είναι πρακτικά. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Κυρίως, πρέπει να προσεχθούν τρεις παίκτες. Ο Χετεμάϊ, που είναι γνωστός και από την θητεία του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο Μπαντέ από την Μπουρκίνα Φάσο που επιλέγεται ως ο βασικός σέντερ φορ και ο Ραντούλοβιτς που αποτελεί μία μόνιμη πηγή κινδύνου.

Η Ελσίνκι που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο Πρωτάθλημα της Φινλανδίας, έχει κερδίσει 47 βαθμούς σε σύνολο 23 αγώνων, με 13 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δύο ήττες.

Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε την Ιντερ Τουρκού με σκορ 2-0. Μάλιστα η σύνθεσή της, στο ματς που έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου ήταν η ακόλουθη:

Μάενμπα, Τόιβιο, Χάλμε, Ράιταλα (70' Μπαντέ),

Μπενισάν, Κανελλόπουλος (70' Πάανανεν), Λίνγκμαν, Όλιλα (82' Χαμαλάινεν), Χόστικα (46' Τανάκα), Ραντούλοβιτς, Ολουσάνια (79' Χετεμάι).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.